Şubatta norm fazlası durumdan zorunlu yer değiştirmiş formtörlüğüm iptal edilmişti. Ayrıldığım okulda bir ay geçmemiştiki bu sefer orada açık gösterilmişti. Beni neden o zaman gönderdiniz (İlgili Konu Linki) diyemeden edememiştim. Yeni okulum ÇPL idi meslek derslerine giriyordum kendi alanımla ilgili dersleri vermek çok hoşuma gidiyordu taki şözleşmelilerin kadroya alınmasına kadar şimdi TEF mezunu bir arkadaş okulumuza atandı. Okulumuzda müdür ve idarecilerimiz sağolsun Bilişim Teknolojileri bölümünü kapatmak için elinden geleni yapıyorlar geçen sene 9.sınıfların bölümü tercih etmesini engellemiş bu senede bölüme öğrenci almadılar anlayacağınız şuan sadece 12.sınıfı okuyan 7 öğrencimiz var toplamda 28 saat ders diğer sınıflara seçmeli Bilgi ve İletişim teknolojileri derside seçilmiyor. Bu 12.sınıftaki öğrenciler mezun oluncada bölümü tamamen kapatacaklar. 1.Laboratuarı dağıttılar bile... Son durum 28 saat ders 2 öğretmen, birisi BÖTE (ben) diğeri TEF. Sayın müdürüm beni çağırdı ve benim gitmem gerektiğini söyledi. Neden diye sorduğumda artık alan öğretmeni geldi sizin gitmeniz gerekiyor dedi, biraz durdum ve düşündüm. O zaman beni norm fazlası gösterin dedim.
Şimdi ben norm fazlası gösterilebilir miyim?
Normalde diğer arkadaşın gösterilmesi lazım ama ben alan öğretmeni değilim bu durumda sayın müdürüm beni norm fazlası gösterebilir mi?
Şimdi ben norm fazlası gösterilebilir miyim?
Normalde diğer arkadaşın gösterilmesi lazım ama ben alan öğretmeni değilim bu durumda sayın müdürüm beni norm fazlası gösterebilir mi?