Yenilikçi Sınıf 3D Yazıcısı -Creality K1C

Kodla Büyü

kgunduz

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
IMG-20250307-WA0008.webp

Bize de bu yazıcıdan geldi bizde yenilikçi sınıf oluşturulmadı sadece bilişim sınıfına 19 bilgisayar geldi daha şirket gelip kurmadı.Benim anlamadıği bu yazıcı şımdi nereye kurulacak Müdüre kalsa yalakası öğretmen arkadaşın Fen odasına veya kendi odasına kurar.Gerçi idarecilere kalsa elimizden bilgisayarlarıda alir.

Yazıcıyı BT öğretmen arkadaş kuracak yazıcı kurmak için gelen olmayacak. Ama Yeğitekden haber gelene kadar kurulmayacakmış. İlçe milli eğitim aracılığı ile kutular açılır diye haber gelecek sonra kurum yapılacak.

İl formatörü açılış videosu atacağız dedi, video atınca ona göre açılım yapabilirsiniz dedi

Merhaba arkadaşlar. Üç boyutlu yazıcılar için kutu açılışı ve ilk çalıştırma videosu paylaşacağız. Videoda vereceğimiz bilgiler doğrultusunda okullardaki BT öğretmenleri tarafından Biz haber verene kadar kutuların açılmaması hususunda okullara bilgi verilmesini rica ediyorum...... bize mesaj geldi

"3D yazıcılarınız kargo ile bugün itibariyle gelmeye başlamıştır. Firma gelip kurulum gerçekleştirecek ve tutanak düzenleyecek. Tutanaklar ilçe bilgi işlem bölümüne taranarak gönderilecek. Tutanağın 1 kopyası firmada, 1 kopyası okulda kalacaktır. Hayırlı olsun"
bize gelen yazıda servis kuracak dendi

"3D yazıcılarınız kargo ile bugün itibariyle gelmeye başlamıştır. Firma gelip kurulum gerçekleştirecek ve tutanak düzenleyecek. Tutanaklar ilçe bilgi işlem bölümüne taranarak gönderilecek. Tutanağın 1 kopyası firmada, 1 kopyası okulda kalacaktır. Hayırlı olsun"
bize gelen yazıda servis kuracak dendi
Neyini kuracak çok merak ediyorum kutu açılış videosu çekerler.
Kim bilir ne zaman gelirlerrrre

Geri