YETİŞTİRME KURSLARI VE EGZERSİZ

Kodla Büyü

plankml

Aktif Üye
arkadaşlar ben de BTR'yim yetiştirme kurslarına gereken mevcut ile başvuru yaptım, fakat ilçe milli eğitim kabul etmedi, yalnızca TEOG kapsamındaki derslerden kurs açılabilir denildi. gelen yazıda böyle bir ifade hatırlamıyorum. kurs açan arkadaşlar nasıl bir yol izlediler, açıklayabilirler mi:? üstelik egzersiz de yapabilirsin ama btr olduğun için ücret alamazsın dediler, aslı var mıdır bunların?

BTR saatleri dışında yapacağınız her faaliyet için ücret ödenir.. Yeter ki BTR çalışma saatlerine denk gelmesin.. Müdürler de birşey bilmediği için ve işin içinde para olduğu için korkudan HAYIR AÇAMAZSIN cevabı veriyorlar.. Bana yeni atanan öğretmenlerin kursu için görev vermeyi (ders) bile düşündüler.. Bence bulunulan il/ilçe milli eğitime göre değişiyor bu durumlar tabi bir de müdüre göre..

hocam ben açtım BTR kursu. Diğer dersler nasıl yol izlediyse ben de aynısını yaptım. haftalık 10 saat hem de

Arkadaşlar bende 6 saat kurs açtım. Bazı Mem ler bilişime izin vermediğini duydum bende. Bence arkasını arayın keyfi bi uygulama olmuş sanki.

çok teşekkür ederim hocalarım. müdür bey epey uğraştı fakat ilçeden döndü başvuru. haklısınız ardını arkasını aramak lazım.

Geri