specal01' Alıntı:HOCALARIM KURSLARDA TATİLE DENK GELEN GÜNLERİ BAŞKA GÜN TELAFİ EDİYORMUYUZ?
paradox99' Alıntı:specal01' Alıntı:HOCALARIM KURSLARDA TATİLE DENK GELEN GÜNLERİ BAŞKA GÜN TELAFİ EDİYORMUYUZ?
Kesin bir bilgim yok ama edemeyiz sanirim. Cunku hafta ici ucreti ayri hafta sonu ucreti ayri. Ogrenciyi de hafta sonu iki gun çağıramiyoruz die biliyorum.
ahmetarif21' Alıntı:paradox99' Alıntı:specal01' Alıntı:HOCALARIM KURSLARDA TATİLE DENK GELEN GÜNLERİ BAŞKA GÜN TELAFİ EDİYORMUYUZ?
Kesin bir bilgim yok ama edemeyiz sanirim. Cunku hafta ici ucreti ayri hafta sonu ucreti ayri. Ogrenciyi de hafta sonu iki gun çağıramiyoruz die biliyorum.
nasıl farklı ücretler mi alınıyor? ikiside %100 artırmalı olmuyor mu?
Hafta iciahmetarif21' Alıntı:ahmetarif21' Alıntı:paradox99' Alıntı:specal01' Alıntı:HOCALARIM KURSLARDA TATİLE DENK GELEN GÜNLERİ BAŞKA GÜN TELAFİ EDİYORMUYUZ?
bilgisi olan yok mu?
Hafta ici 18 hafta sonu ve saat 18 den sonrakiler 22 liraahmetarif21' Alıntı:ahmetarif21' Alıntı:paradox99' Alıntı:specal01' Alıntı:HOCALARIM KURSLARDA TATİLE DENK GELEN GÜNLERİ BAŞKA GÜN TELAFİ EDİYORMUYUZ?
bilgisi olan yok mu?