Yetiştirme kursunda öğrenci yerleştirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cubido
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cubido

Aktif Üye
Sistem öğrencileri otomatik olarak yerleştirecek mi? Yoksa biz mi yerleştireceğiz varsa böyle bir program önerebilir misiniz?

asc ile seçmeli ders dağıtma gibi yapabilirsiniz. bakanlık size kurs çizelgesi hazırlamayacaktır. okul idaresi kurs programını ayarlayacak. seçmeli ders mantığı gibi herkesi dağıtacak.

hasanemre' Alıntı:
asc ile seçmeli ders dağıtma gibi yapabilirsiniz. bakanlık size kurs çizelgesi hazırlamayacaktır. okul idaresi kurs programını ayarlayacak. seçmeli ders mantığı gibi herkesi dağıtacak.
Başka program var mı bu tarz hocam.

Sorumlu müdür yardımcısı yapacak o işleri. Siz de sanırım müdür yardımcısısınız. Değilseniz ve de iyilik namına yapıyorsanız bilemem. Sınıf oluşturmayla ilgili okula bir yazı gelmiş olması lazım. Orada kurs merkezi yöneticilerinin nasıl yapacakları yazıyordu. Zaten öğrenciler excel dosyasında kaydedilebiliyor raporlar kısmından. Oradan filtre yöntemini kullanarak öğrencileri seçtikleri derslere göre 20 şerli grup halince dağıtacaksınız hocam. Birazcık uğraştıracak tabi.

Alfabe yazılım supergen programı var onu kullanıyoruz. Seçmeli dersler için hazırlanmış bir program kurs gruplarında da işe yaradı.

zkose' Alıntı:
Alfabe yazılım supergen programı var onu kullanıyoruz. Seçmeli dersler için hazırlanmış bir program kurs gruplarında da işe yaradı.
ücretli mi ücreti ne kadar?

Raporlar bölümünden excel dosyası olarak indirdik. Belli öğretmenleri seçen öğrencileri listeledik. 25 i geçen sınıfları not ortalamasına göre 2 sınıfa ayırdık. Ders programı biraz zor oldu. Çünkü sabit sınıf yok. Her ders için farklı sınıf listeleri çıkıyor. Biraz zor bir iş. Bizde çok fazla sınıf olmadığı için programı oturttuk ama kalabalık okullara Allah yardım etsin. Gerçekten zor iş. Bence bu sıralar idarenin önünden geçmeyin. Ben geçtim 2 gün kafam patladı, beynim böceklendi ama çok şükür bitti :D

ferdierdem55' Alıntı:
Raporlar bölümünden excel dosyası olarak indirdik. Belli öğretmenleri seçen öğrencileri listeledik. 25 i geçen sınıfları not ortalamasına göre 2 sınıfa ayırdık. Ders programı biraz zor oldu. Çünkü sabit sınıf yok. Her ders için farklı sınıf listeleri çıkıyor. Biraz zor bir iş. Bizde çok fazla sınıf olmadığı için programı oturttuk ama kalabalık okullara Allah yardım etsin. Gerçekten zor iş. Bence bu sıralar idarenin önünden geçmeyin. Ben geçtim 2 gün kafam patladı, beynim böceklendi ama çok şükür bitti :D

Arkadaslar bu işi yapan var mı aramızda?
Gerçekten çok zor hatta imkansız bir iş gibi geliyor bana.
Var mı kullanabileceğimiz ücretsiz bir program?

Geri