Yetiştirme Kursunda 5 ve 6 ları birleştirme

Kodla Büyü

ridone06

Aktif Üye
Merhaba hocalarım kurs açarken 5. ve 6. sınıfları birleştirme şansımız varmı acaba okul müdürü hocam kursu okul genelinde açın dedi buna izin verilirmi?Ayrıca kurs için plan istedi geçen sene kurs açamadık nasıl bir plan sunmamız lazım? diğer dökümanlar elinde olan hocalarım yardımcı olursa çok sevinirim.

birleştirme olayıni bende duydum olabilir diyordu bizimkiler de. yıllık planda dersin planının aynısını koy hocam bence

Hocam kursta verilecek ders sayısını yüksek tutup
Örn.
5 lerde BT 6 saat
6 larda BT 6 saat açılır

bu dersi seçen öğrenciler birleşebilir. Tabi okulda öğrenci toplam 6 saat ders seçebiliyorsa bu öğrenciler sadece BT ye girer.

Kayseri'de kurs güncelleme yazısı geldi ben ya yukarıdaki sisteme dönücem
yada şuan 2-2-2 açtım 5-6-7 lerde böyle devam ederim.

Planda aynı yıllık plan gibi hocam
tarihleri değiştirin verin.

Tesekkürler hocam.Kurs planını yıllık planın aynısı olarak vereyim hocam peki hocam kurslar dönemlik olmuş plan hazırlarken yarı yıl tatiline kadar mı hazırlamak lazım hocam haziran ayına kadar mı?

5,6 ve 7. sınıflara 3 ders olması kurs açma şansımızı elimizden alacak gibi ama bakalım kısmet artık :)

ridone06' Alıntı:
Tesekkürler hocam.Kurs planını yıllık planın aynısı olarak vereyim hocam peki hocam kurslar dönemlik olmuş plan hazırlarken yarı yıl tatiline kadar mı hazırlamak lazım hocam haziran ayına kadar mı?
hocam dönemlik ise şubata kadar olanını verin
yıllık ise haziran
bizimki yıllık

hocam siz kursu nasıl açıyorsunuz ? öğrenciler seçmiyormu şuan :scared: :scared: öğrenciler seçtikten sonra sayıya göre kurslar açılmayacak mı?

merhaba hocam, açtığınız kursu "yetiştirme kursu ( haftasonları verilecek olursa 20 tl, ayrıca mebbis puanında ek yarım puan veren kurs)" olarak mı açtınız yoksa halk eğitim kursu olarak mı açtınız? Eğer yetiştirme kursu olarak açtıysanız nasıl başardınız ben de yarın yetiştirme kursu olarak açmak için dilekçe vereceğim ancak TEOG da ders yer almadığı için kabul etmeyeceklerdir diye bir görüş var geneli itibariyle...
Teşekkürler Saygılar...

uysal_rockci' Alıntı:
eemree' Alıntı:
uysal_rockci' Alıntı:
7. sınıflarda da kurs açılabiliyor mu.
seçmeli olması kursa engel mi acaba
Sıkıntı yok hocam ben açtım

teşekkürler hocam.
merhaba hocam, açtığınız kursu "yetiştirme kursu ( haftasonları verilecek olursa 20 tl, ayrıca mebbis puanında ek yarım puan veren kurs)" olarak mı açtınız yoksa halk eğitim kursu olarak mı açtınız? Eğer yetiştirme kursu olarak açtıysanız nasıl başardınız ben de yarın yetiştirme kursu olarak açmak için dilekçe vereceğim ancak TEOG da ders yer almadığı için kabul etmeyeceklerdir diye bir görüş var geneli itibariyle...
Teşekkürler Saygılar...

ark lar 7 lere 6 saatlik bir kurs açabilir miyim. genelde 4 konuşuluyordu ama madem tek grup açacak gibiyiz o zaman 6 saat açabiliyormuyuz yasal dayanağı nedir müdüre gösterebileceğimiz

Klavuzda onay ve sınıf oluşturma bugün başlıyor gözüküyor. Sınıf oluşturma ekranı nerede olacak bilen var mı?

ark lar 7. sınıflara tek grub 6 saat açabilirmiyiz yasal dayanak nedir saat konusunda müdüre gösterebileceğimiz

Klavuzda 5-6-7.sınıf öğrencilerin haftalık en fazla 3 ders ve toplamda 12 saate kadar ders alalabilecekleri yazmaktadır. Mantık açısından ders başına düşecek saat miktarı 4 'tür. Ancak herhangi bir dersten 12 saate kadar kurs açılamayacağına dair bir ibare de bulunmamaktadır.

Öte yandan, Klavuz madde 1.5 'te ders programları için http://odsgm.meb.gov.tr & eba.gov.tr adresleri referans olarak gösterilmiştir. Ancak an itibariyle şu an için odsgm --> "KURS" a giriş yapamadım. Buradaki ders programlarının incelenmesi gerekmektedir.

Geri