YettikGari.com "Evinizin Her İhtiyacına Yetecek"

Kodla Büyü

YettikGari

Üye
Merhaba,
Üreticiden tüketiciye doğrudan teslimat iş modeliyle çalışan YettikGari.com, Kayseri’nin seçkin fabrikalarında üretilen yüzlerce ürün çeşidini uygun fiyatta, yüksek kalitede siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.
En uygun fiyatı, en yüksek kaliteyi online mobilya sitemiz YettikGari.com’da bulabilirsiniz. Gönül rahatlığıyla güvenilir alışverişin keyfini çıkartın.
Facebook sayfamız;
https://www.facebook.com/YettikGari
İnternet Sitemiz;
https://www.YettikGari.com

Merhaba zümreler im, benim de görev aldığım Kayseri meşeli ilk ve tek online mobilya mağazamızdan güvenerek alışveriş yapabilirsiniz.

hayirli satişlar acaba ürünler nasil.? bizde türk mantigi gidip ürünü görüp bakicaz pazarlik yapacagiz alacagiz ama burda hersey standart...

ozgur24' Alıntı:
hayirli satişlar acaba ürünler nasil.? bizde türk mantigi gidip ürünü görüp bakicaz pazarlik yapacagiz alacagiz ama burda hersey standart...

Hocam ürünlerimiz Kayseri mobilyasiinin seçilmiş ürünleri. Kalite olarak sattığımız ürünlerin firma olarak arkasındayız.

hidayet38' Alıntı:
Merhaba zümreler im, benim de görev aldığım Kayseri meşeli ilk ve tek online mobilya mağazamızdan güvenerek alışveriş yapabilirsiniz.

Hocam fiyatlar biraz yüksek gibi. Baza fiyatlarına baktım, çift kişilik olanlar 1150 TL. Yataklar ise kalitesine göre değişiyor.

Ama ben geçen hafta Bellona'dan çocuk için 100x200 baza ve 100x200 Caprice Full Ortopedik yatak aldım toplam 700 TL. (Başlık yok)

Bu arada Bellona'da 15 Ekim (veya 15 Kasım tam hatırlayamadım şimdi) kadar bu kampanya devam ediyormuş. İlgilenenlere duyuru olsun.

Not: Bellona'da herhangi bir görevim yok. :) Sadece alıcıyız biz.

AKADEMİA' Alıntı:
hidayet38' Alıntı:

Hocam fiyatlar biraz yüksek gibi. Baza fiyatlarına baktım, çift kişilik olanlar 1150 TL. Yataklar ise kalitesine göre değişiyor.

Ama ben geçen hafta Bellona'dan çocuk için 100x200 baza ve 100x200 Caprice Full Ortopedik yatak aldım toplam 700 TL. (Başlık yok)

Bu arada Bellona'da 15 Ekim (veya 15 Kasım tam hatırlayamadım şimdi) kadar bu kampanya devam ediyormuş. İlgilenenlere duyuru olsun.

Not: Bellona'da herhangi bir görevim yok. :) Sadece alıcıyız biz.

Hocam güle güle kullanın. Bizim baza ve yatak üreticimiz edaş rahatlık ve doğallıyla dünyada kendini ispatlamış bir firma. Ürünleri patentlidir başka firmada bulamassınız. Bizim çıkış noktamız kalitesiz ürün satmamak.

Geri