YGS&&LYS

Kodla Büyü

duChamp

Üye
http://www.siyahgazete.com/danistaydan- ... 10093h.htm

arkadaşlar şuraya bi bakarmısınız ben vallahi anlamadım yani bizim şimdi okuldaki aldığımız puan ek puan olarak üniversite sınavında gelmiyecek mi

Kod:
Danıştay, üniversite yerleştirme puanlarında öğrencinin diploma notunun değil, okulun başarısının kullanılmasını isteyen öğrencilerin talebini red etti

Böyle yazıyor inşallah okulda almış olduğumuz notlar üniversite sınavında katkı sağlar

siz sanırım öğrencisiniz... eskiden okul puanı diye bir olay vardı, yani okulu başarılı olan başarısız öğrenci okulu başarısız olan orta başarılı öğrenciyle belki de aynı EK PUAN ları alıyordu... artık okul puanı olayı kaldırıldı bireysel öğrenci başarısı var yani herkes KENDİSİNDEN SORUMLU... grubun başarısından nemalanma yok, bence güzel bir uygulama, danıştayın iptal etmesi de yerinde olmuş...

egitimci.' Alıntı:
siz sanırım öğrencisiniz... eskiden okul puanı diye bir olay vardı, yani okulu başarılı olan başarısız öğrenci okulu başarısız olan orta başarılı öğrenciyle belki de aynı EK PUAN ları alıyordu... artık okul puanı olayı kaldırıldı bireysel öğrenci başarısı var yani herkes KENDİSİNDEN SORUMLU... grubun başarısından nemalanma yok, bence güzel bir uygulama, danıştayın iptal etmesi de yerinde olmuş...
hmm o zaman gerçekten kaldırılması iyi olmuş bende kötü etkilendirdim meslek lisesindeyim ve gerçekten okumaya gelen az kişi var burada güzel olmuş neyse bende yanlış anladım direk başarı puanını kaldırdılar zannetmiştim ödüm patladı vallahi :D

Geri