Yine BTR yine Sorun

Kodla Büyü

bil_tek

Aktif Üye
arkadaşlar çalıştığım okul ikili öğretim yapıyor ve akıllı tahtalar ilkokul kısmında görünüyor. btr için ortaokul kısmına görevlendirme yapılamadığı için ilkokula görevlendirme yapmak istiyorlar. Ben de ilkokul kısmına istemediğim için 2. ve 3. tercihlerime liseleri yazdım. ilkokulu istemediğim için beni diğer okullara görevlendirme yapmadılar. Bu iki liseye de bransı bilişim olmayan sadece belgesi olan kişileri görevlendirdiler. Genelgenin 4. maddesinde öncelik hakkı bizde olmasına rağmen sorun yaşamış oldum. bu durumda o liselere görevlendirme hakkı bende değil mi?

1. kadronuz ortaokuldaysa sizin isteğiniz olmadığı sürece sizi oraya veremezler
2. lise tercihlerinde( muhtelemen faz 1 ) bilgisayar öğretmenleri içerisinde tercih edenlerden puanı en yüksek olan görevlendirilir.
3. aynı görevlendirmelerde öncelik bilgisayar öğretmenlerindedir. sizin tercihiniz varken bt öğretmeni olmayanı görevlendiremezler.

kadrom ortaokulda ama bina tek aynı tahtalar kullanılıyor. ama bina ilkokulun binası biz geçiciyiz. aynı şeyleri söyledim ama bi türlü anlatamadım milli eğitime. öncelikli olarak kendi okulunuzu değerlendiriyoruz diyorlar. şimdi görevlendirme yapıldı ve bana çıkmadı. şu anda ne yapmam gerekiyor?

genelgeyi eke koyarak dilekçe yazabilirsiniz onun dışında şuan yapabileceğiniz başka bir şey yok. mem size cevap verir ona göre ya bimere yazarsınız ya da direk mahkemeye başvurursunuz.

tamam hocam sağol dilekçeyi yazdım ama vermemiştim daha sözlü olarak görüştük ama bir türlü kabul etmediler. olmazsa dilekçeyi vereceğim.

Geri