Yine haberlerdeyiz..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eyolcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ya yorumları okuyunca delirdim ve dayanamayıp cevap yazdım
kendini bilmez ..... sürüsüne bak yaaaa

Yorum da bu :
"ÖĞRETMEN 28 Mart 2013 10:06
bilgisayar öğretmenleri derslerde ne yapıyor.büyük çoğunluğu oturuyor.çocuklar açın oyunları oynayın.sonra kendisi internette sörf yapıyor.bunu bütün öğretmenler biliyor.öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin büyük çoğunluğu bilisayarı kullanmayı biliyor.bence bilişim teknolojileri öğretmenlerine o kadar da ihtiyaç.yok abartmayın lütfen..."

Bende biliyorum koltuğunun altına minder koyup hiç ayağa kalkmadan ders anlatan ÖĞRETMEN var. O zaman bütün öğretmenler bu şekilde mi çalışıyor demeliyim? Ne yazık ki bizim için algı bu zihniyet bu arkadaşlar.

yavaş yavaş kıpırdanıyoruz gibi hadi hayırlısı akalım gündemi şekilde meşgul etmeliyiz

OHHH YORUMUM YAYINLANMIS
ya arkadaslar sessiz kalmayın su densizin yorumuna

Bu önergeyi veren kim acaba ? Takipçisi olunursa iyi olur yoksa kimsenin ilgilendiği yok

" ÖĞRETMEN28 Mart 2013 10:06
bilgisayar öğretmenleri derslerde ne yapıyor.büyük çoğunluğu oturuyor.çocuklar açın oyunları oynayın.sonra kendisi internette sörf yapıyor.bunu bütün öğretmenler biliyor.öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin büyük çoğunluğu bilisayarı kullanmayı biliyor.bence bilişim teknolojileri öğretmenlerine o kadar da ihtiyaç.yok abartmayın lütfen..."

yoruma sinirlenip cevap yazanlardanım ve yayınlanmış...

inşallah hakkımızda güzel sonuçlanır.

yorumlarımız yayınlanıyor. ÖĞRETMEN nickli patavatsız yazdığına yazacağına pişman olmuştur umarım. yoruma yüklenin arkadaşlar...

tek ihtiyacımız olan bu işte birlkik ve beraberlik.
süpersiniz arkadaslar

needir bu kıskançlık nedir bu kompleks hiç anlamıyorum az çalışsaydı da bilgisayarcı olsaydı...

İt ürür, kervan yürür...
Üşenmeden yoruma cevap yazan arkadaşlara da teşekkür ederim.
Ben olsam sin-kaf...

vah canıım :roll:

Ekli dosyalar

• turkiye_bilisimde_neden_geri_kaliyor_izle_b84ff.jpg
    turkiye_bilisimde_neden_geri_kaliyor_izle_b84ff.jpg
    29.6 KB · Görüntüleme: 421
Bende dayanamadım o densizin yorumuna yorum yazdım yayınladılar..
Bu önergeden bişeyler çıkar inşallah çok güzel ifade edilmiş hem bizim durumumuz hem dersimizin hem de gençlerimizin..

Geri