Yiyecek-İçeçek Hizmetleri

Kodla Büyü

devcodeblog

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar;

Yiyecek-içeçek hizmetleri bölümü olarak öğrencilerin yaptığı poça,börek,mantı,turta,kurabiye vb. ürünleri okulda haftanın belirli günlerinde satmak istiyoruz. Müdüre Hanım olaya pek sıcak bakmıyor. İstiyoruz ki yasal olarak bu işi yapabilir miyiz. Ne şekilde yapabiliriz. Cevap için şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla

dönersermaye kapsamında yaparsınız. Ancak bayabi vergi ödersiniz, öğretmenlere ve öğrencilere de haklarını ödedikten zaten bişey kalmaz...

Okulunuzda kantin varsa onlarla görüşüp, onlara sattırırsanız daha iyi olur.
Biliyorsunuz, para işleri pis işlerdir. Biri gider şikayet eder, sıkıntıyı siz yaşarsınız. Şikayet edeceklerin başında da kantin işletmecisi gelecektir.
Arada sırada kermes adı altında bir şeyler yapıp, geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere bırakalım derseniz o zaman başınız ağrımayacak şekilde işi halledebilirsiniz.
Unutmayın, bu işlerde kimse bir şey demez, ancak en küçük problemde sorumluluğu sizin üzerinize atarlar.

Okullar hayat bulsun projesi kapsamında okul- aile-toplum birleşimini sağlamak amacıyla derseniz sorun olmaz. Biz öyle yapmıştık müdür ses çıkaramamıştı.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Kantinci ile bir görüşsek iyi olacak. :roll:

Okullar hayat bulsun projesi kapsamında okul- aile-toplum birleşimini sağlamak amacıyla derseniz sorun olmaz

+1

Re: Ynt: Yiyecek-İçeçek Hizmetleri

Benim esimde yiyecek icecek hizmetleri ogretmeni. Ayni sorun ondada var. Iyi birseyler yapinca engel olan cok oluyor. Ben buna soyle cozum bulmaya calisiyorum. Istanbul mem ile genc basari vakfinin ortaklasa duzenledigi proje var. 3x projesi. Girisimcilik kulubu olarak okullarda bir sirket kurulmasini ve sirketin kazanc elde edecek faaliyetler yapmasi hatta hisse senedi satmasi gibi bir proje. Yalniz proje secilen okullarda uygulaniyor. Il mem e yazi yazdik bizde projeyi uygulamak istiyoruz diye, cevap bekliyoruz.

Ben de başlık "Yiyecek İçecek Hizmetleri" olunca hayrına bize yiyecek göndereceksiniz sanmıştım. Hüsrana uğradım şu an :puhaha:

enestar' Alıntı:
Ben de başlık "Yiyecek İçecek Hizmetleri" olunca hayrına bize yiyecek göndereceksiniz sanmıştım. Hüsrana uğradım şu an :puhaha:

Yok sayın hocam keske dediğin gibi olsa. :D Cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

Geri