https://bilgisayarbilisim.net/konular/yonetim-panelli-dijital-pano-tum-kodlar-php-v0-2.157571/link kırılmış hocam.indiremedim.
hocam emekleriniz için teşekkür ederim.https://bilgisayarbilisim.net/konular/yonetim-panelli-dijital-pano-tum-kodlar-php-v0-2.157571/
İlk mesajım en alttında var hocam
http://prntscr.com/q77mi1 şu sorunu nasıl aşabilirim?Diğeri hocam...
hepsini yaptım hocam. php sürümüyle ilgiliymiş.Hocam veritabanı oluşturdunuz mu? Tabloları içeri aktardınız mı?
Oluşturduğunuz tablo ismini ilgili satırda düzelttiniz mi?
<div align="center" style="background:#F60"><span class="baslik">Toplam <?PHP echo $toplam_icerik?> içerik </span><br/>
<?PHP
$sayfa_goster1=15;//Yazdırırken gösterilecke içerik mikatrı
$en_az_orta = ceil($sayfa_goster1/2);//
$en_fazla_orta = ($toplam_sayfa+1) - $en_az_orta;
$sayfa_orta = $sayfa;
if($sayfa_orta < $en_az_orta) $sayfa_orta = $en_az_orta;
if($sayfa_orta > $en_fazla_orta) $sayfa_orta = $en_fazla_orta;
$sol_sayfalar = round($sayfa_orta - (($sayfa_goster1-1) / 2));
$sag_sayfalar = round((($sayfa_goster1-1) / 2) + $sayfa_orta);
if($sol_sayfalar < 1) $sol_sayfalar = 1;
if($sag_sayfalar > $toplam_sayfa) $sag_sayfalar = $toplam_sayfa;
if($sayfa != 1) echo ' <a class="duyuru" href="?sayfa=1"><<İlk sayfa</a> ';
if($sayfa != 1) echo ' <a class="duyuru" href="?sayfa='.($sayfa-1).'"><Önceki</a> ';
for($s = $sol_sayfalar; $s <= $sag_sayfalar; $s++) {
if($sayfa == $s) {
echo '[' . $s . '] ';
} else {
echo '<a class="duyuru" href="?sayfa='.$s.'">'.$s.'</a> ';
}
}
if($sayfa != $toplam_sayfa) echo ' <a class="duyuru" href="?sayfa='.($sayfa+1).'">Sonraki></a> ';
if($sayfa != $toplam_sayfa) echo ' <a class="duyuru" href="?sayfa='.$toplam_sayfa.'">Son sayfa>></a>';
?>
<div align="center" style="background:#F60"><span class="baslik">Toplam <?PHP echo @$toplam_icerik?> içerik </span><br/>
<?PHP
$sayfa_goster1=15;//Yazdırırken gösterilecke içerik mikatrı
$en_az_orta = ceil($sayfa_goster1/2);//
$en_fazla_orta = (@$toplam_sayfa+1) - $en_az_orta;
$sayfa_orta = @$sayfa;
if($sayfa_orta < $en_az_orta) $sayfa_orta = $en_az_orta;
if($sayfa_orta > $en_fazla_orta) $sayfa_orta = $en_fazla_orta;
$sol_sayfalar = round($sayfa_orta - (($sayfa_goster1-1) / 2));
$sag_sayfalar = round((($sayfa_goster1-1) / 2) + $sayfa_orta);
if($sol_sayfalar < 1) $sol_sayfalar = 1;
if($sag_sayfalar > @$toplam_sayfa) $sag_sayfalar = $toplam_sayfa;
if(@$sayfa != 1) echo ' <a class="duyuru" href="?sayfa=1"><<İlk sayfa</a> ';
if(@$sayfa != 1) echo ' <a class="duyuru" href="?sayfa='.(@$sayfa-1).'"><Önceki</a> ';
for($s = $sol_sayfalar; $s <= $sag_sayfalar; $s++) {
if(@$sayfa == $s) {
echo '[' . $s . '] ';
} else {
echo '<a class="duyuru" href="?sayfa='.$s.'">'.$s.'</a> ';
}
}
if(@$sayfa != @$toplam_sayfa) echo ' <a class="duyuru" href="?sayfa='.(@$sayfa+1).'">Sonraki></a> ';
if(@$sayfa != @$toplam_sayfa) echo ' <a class="duyuru" href="?sayfa='.@$toplam_sayfa.'">Son sayfa>></a>';
?>
hocam bunun ilkokul versiyonu var mı? yukarıdaki resimlerde var gibi ama kodlarda bulamadım. 6 derslikten oluşan ve tam günlük...Elinize emeğimize sağlık. Epey oldu yapalı artık kodlara bile yabancı kalıyorum.
Tekrar teşekkürler...
databaseden 7 nolu dersleri sildim o sorunu aştım da ilkokul temalı olanı kullansam daha iyi olacak çünkü o kısımda teog vb. geri sayım var. bizde pek buna ihtiyaç olmayacağından elinizde ilkokul için olan var mı? resimlerde var ilkokul için de linki yok.Hocam 7 saat için kodlardan ayarlama yapmak lazım. İkili devre için çıkış saatini sizin çıkış saati yapın ve sabah devreyi o şekilde kullanın.
hocam buna bir arkadaşın önerileri vardı. o güncellemeleri yapabilir miyiz? mesela ben inceliyorum da ayın öğrencisi vs. var ya o bölümde öğrenci resmi databasede var ama php sayfasında yok. manuel eklenebiliyor yani. ama onu kitap kısmındaki gibi seç gönder diyerek database eklenebilir nasıl yapabiliriz?Elinize emeğimize sağlık. Epey oldu yapalı artık kodlara bile yabancı kalıyorum.
Tekrar teşekkürler...
Hocam eline sağlık
Okulumuza zamanında bir tv alıp girişe asmşlar.
Bu tvyi sizin sisteme nasıl uygulayabilirim.
Bu tür işlerden pek anlamayan zır cahiller için ayrtıntılı bir kurulum anlatırsanız çok ama çok mutlu olurum.
Şimdiden teşekkürler. İlkokulda görevliyim