Youtube Video Download

Kodla Büyü

yaasinn

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bi çoğumuz için okulda youtube'den video indirme MEB İnternetinden dolayı sıkıntı oluyor. ChatGPT'ye bununla ilgili PHYTOn dilinde bi program yazdırdık. test ettim gayet başarılı çalışıyor. sizlerin de kullanmasını istedim. bin klasörü içerisindeki ytb dosyasından programı çalıştırabilirsiniz.

Son düzenleme:
Elinize sağlık hocam. Sistem çalışıyor, webm formatında indirdi. Çözünürlük sormadı. Programı yazdırma hikayeniz çok güzel.

Arkadaşlar bi çoğumuz için okulda youtube'den video indirme MEB İnternetinden dolayı sıkıntı oluyor. ChatGPT'ye bununla ilgili PHYTOn dilinde bi program yazdırdık. test ettim gayet başarılı çalışıyor. sizlerin de kullanmasını istedim. bin klasörü içerisindeki ytb dosyasından programı çalıştırabilirsiniz.

Hangi komutları verdiniz hocam programı yazdırmak için?

Liste olduğu zaman hepsini mi indiriyor?

Teşekkürler;

Birde bunu mp3 formatında çekebilsek oda çok iyi olacak.
Evet liste olarak indirme yapıyor. Farklı formatlarda indirme seçeneği ekldim fakat o zaman indirilen dosyada ses çıkmıyor. Yine üzerinde düzenleme yapacağım Mp4 ve mp3 iki ayrı indirme seçeneği arasından istenileni seçerek indirmek için.

Hangi komutları verdiniz hocam programı yazdırmak için?
Hocam direk youtubeden video indirmek için phyton kodları yazarak oluşturuldu. Sadece phyton için bi kaç kütüphane elle ekleme yapıldı. ffmpeg dosyasını da istiyordu onu ekleyip klasöre onu koydum. Programı phyton ile açarak kodlara bakabilirsiniz.

*.webm tüm listeyi indirmekte. En iyi kalitede teke tek dowloand etmeye devam ediyor.

1 - mp3 eklenebilir
2 - Liste den istediğimiz seçilebilir.

Mükemmek bir çalışma olmuş, tekrar elinize sağlık.

Hocam yazdığın promptları ve yazarken nasıl bir süreç oldu. Hangi yapay zekaları kullandın bizimle paylaşabilir misin?
Tekrardan emeklerine sağlık iyi çalışmalar

Geri