aynen bu nedir ya. kölelik sözleşmesi gibi olmuşantiformator' Alıntı:Yazık ya görev tanımlamalarını okudum da içim acıdı, eziyet resmen,işkence... Bir de buna sevinenler var.
mu_korkmaz' Alıntı:aynen bu nedir ya. kölelik sözleşmesi gibi olmuşantiformator' Alıntı:Yazık ya görev tanımlamalarını okudum da içim acıdı, eziyet resmen,işkence... Bir de buna sevinenler var.
evet değişik birşey yok ama madde madde olması bence güzel en azıdan resmi bir yazımehmettuna68' Alıntı:mu_korkmaz' Alıntı:aynen bu nedir ya. kölelik sözleşmesi gibi olmuşantiformator' Alıntı:Yazık ya görev tanımlamalarını okudum da içim acıdı, eziyet resmen,işkence... Bir de buna sevinenler var.
Ya sizler gerçekten formatör öğretmenin çalışma şartlarından haberiniz yok. Sonra çıkıyorsunuz formatörlük şöyle böyle diyorsunuz. Çalışma şartlarınızı önce bilin sonra konuşun. Bu şartlar sizin formatör öğretmen olarak çalıştığınız şartlarla aynı beyler. Değişen hiçbirşey yok.
beyazgolge' Alıntı:evet değişik birşey yok ama madde madde olması bence güzel en azıdan resmi bir yazımehmettuna68' Alıntı:mu_korkmaz' Alıntı:aynen bu nedir ya. kölelik sözleşmesi gibi olmuşantiformator' Alıntı:Yazık ya görev tanımlamalarını okudum da içim acıdı, eziyet resmen,işkence... Bir de buna sevinenler var.
Ya sizler gerçekten formatör öğretmenin çalışma şartlarından haberiniz yok. Sonra çıkıyorsunuz formatörlük şöyle böyle diyorsunuz. Çalışma şartlarınızı önce bilin sonra konuşun. Bu şartlar sizin formatör öğretmen olarak çalıştığınız şartlarla aynı beyler. Değişen hiçbirşey yok.
bugünlere şükür diyelim darısı diğer illereogrt_kartal' Alıntı:ne mutlu size görevlendirmeniz yapılmış en azından türkiyedeki nadir illerdensiniz şükredin bence unu bulamayan çoook il var
antiformator' Alıntı:Yazık ya görev tanımlamalarını okudum da içim acıdı, eziyet resmen,işkence... Bir de buna sevinenler var.