Arkadaşlar 8 saat ders 2 saatte seçmeli var. 10 saat dersim var. Norm fazlası olmuşum. Cumaya kadar tercih yapmam isteniyor. Yapmazsan valilik resen atar diyor. Sizce ne yapmalıyım...
Cemal hocam bt rehberliğinde nasıl norm fazlası oluyorsunuz zaten 30 saati doldurmuyor muyuz?cingozcemal' Alıntı:Arkadaşlar 8 saat ders 2 saatte seçmeli var. 10 saat dersim var. Norm fazlası olmuşum. Cumaya kadar tercih yapmam isteniyor. Yapmazsan valilik resen atar diyor. Sizce ne yapmalıyım...
ziyaunal' Alıntı:ben de fazlaymışım o kadar çok okul varki tercih edecek şaşırdım şimdi ne yapsak acaba.
mymustafa1' Alıntı:arkadaşlar bilişim teknolojileri alanında resen atama yapılan il var mı? Eğer örneği de yoksa tercih yapmamayı düşünmüyorum. Tercih yapsak gittimiz yerdede fazla olup sonra hayda bidaha böyle uğraş dur. En mantıklısı bu yazıyı görmemezlikten gelmek gibi duruyo. Siz ne düşünüyosunuz
yeniceli' Alıntı:yazı sadece yozgat merkeze mi geldi? ilçelerde en azından bizim ilçede böyle bir yazı yok henüz? ama geçen senelerde yazı geliyordu ben norm fazlası olduğum halde gitmek istemediğimi belirterek dilekçe yazmıştım. bir sorun çıkmadı inşallah yine çıkmaz.
Cemal hocam merkezde görev yapmıyormuyuz biz niye yenifakılıya aydıncığa gidelim ki,sonuçta merkez bizim için kazanılmış bir hak.Bi de dediğin gibi yazı sadece sınıfçılardan bahsediyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olmuş,deli olacam yaa şimdi ders yok diye norm fazlası yapıyorlar atadıkları okulda dönem ortasında program değiştirip ders mi verecekler sanki :verymad:cingozcemal' Alıntı:Yozgat merkezde 28 yerde ihtiyaç var. (9 u anadolu türünden) Kalan 19 yer ortaokulu ve liseler. Norm fazlası öğretmen sayısı 24 müş MEM den öğrendim. Yani 6 kişi anadolu türünden liselere geçse 19 kişi mecburen buralara gitmek zorunda kalır. Eğer tercihlere göre gidemezsek ikinci bir tercih alırlarmı bilinmez ama resen atama olursa o zaman yandık. Daha önce resen atama olmuş mu diğer illerde felan. Birde bu yazıda ilgi olarak MEB insan kaynakları genel müdürlüğü 18/10/2012 tarih ve 127202 sayılı yazısı gösterilmiş. Ama o yazı sınıf öğretmenlerini ilgilendiriyor değil mi. Çanakkale, Kayseri felan sadece sınıfçılara yapmış. Bence bunlar bu yazıyı yanlış yorumladılar. Hayır yazsan gidecek yerde yok. Kadışehri Aydıncık Yenifakılı vs. Halk eğitim çoğunlukla. İster git ister gitme...
ilgi yazıyı okursak sınıf öğretmenleri demiyor mu.
hocam bende sizin gibi düşünüyorum dilekçeyi tabi sorgun'daki diğer arkadaşlarla bir görüşelim önce. bir de bt rehberliği yaptığımız saatler ders olarak sayılmıyorsa neden ekders alıyoruz, sayılıyorsa neden normumuza bir etkisi yok. bana bunu biri açıklasın. bunu da resmi bir dille ifade edeceğim.mymustafa1' Alıntı:........... İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE
/YOZGAT
YOZGAT İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 05.11.2012 Tarih ve 14442 Sayılı Yazıları doğrultusunda, okulumda Norm Kadro fazlası olduğum gerekçesi ile tayin istemek ve tercih yapmak zorunda bırakıldım. ....
Arkadaşlar kesinlikle başvurmuyorum bu dilekçeyi yazıya cvp olarak vereceğim