osman demirel
Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar, AB leonardo davinci hayat boyu öğrenme programı ile 1 aylığına öğrencilerimle yurt dışına eğitime gittk. Bu süreçte okuldaki ek ders yatar mı? bilginiz varmı bu konuda.
görevli izinli sayılmalarda ekders alamaz diyor ama sonuçta gittiği görev itibariyle alması gerekir.finefrenzy' Alıntı:Kesinlikle YATAMAZ,
2004/52 NOLU GENELGE:
7) Yurt içi ve Yurt dışı Görevlendirmeler: AB Eğitim Programları kapsamında yurt dışında düzenlenecek etkinliklere katılacak yönetici ve öğretmenlerin, proje faaliyetlerine katıldıklarında görevli-izinli sayılmaları için gerekli onay, Bakanlığımız merkez teşkilâtı personeli için Bakanlığımızdan, taşra teşkilâtı personeli için ise Valiliklerden alınacaktır. Bu görevlendirmeler süresinde katılımcıların, görevli izinli sayıldıkları için ek ders ücreti almaları mümkün olamayacaktır.
Ben 5 ülkeye gittim, hiçbirinde alamadım...
Demekki her görevin ekdersi yokher_dem' Alıntı:görevli izinli sayılmalarda ekders alamaz diyor ama sonuçta gittiği görev itibariyle alması gerekir.finefrenzy' Alıntı:Kesinlikle YATAMAZ,
2004/52 NOLU GENELGE:
7) Yurt içi ve Yurt dışı Görevlendirmeler: AB Eğitim Programları kapsamında yurt dışında düzenlenecek etkinliklere katılacak yönetici ve öğretmenlerin, proje faaliyetlerine katıldıklarında görevli-izinli sayılmaları için gerekli onay, Bakanlığımız merkez teşkilâtı personeli için Bakanlığımızdan, taşra teşkilâtı personeli için ise Valiliklerden alınacaktır. Bu görevlendirmeler süresinde katılımcıların, görevli izinli sayıldıkları için ek ders ücreti almaları mümkün olamayacaktır.
Ben 5 ülkeye gittim, hiçbirinde alamadım...
biraz saçma olmuş ama yönetmelik öyle diyorsa öyledir. birşey daha öğrendik.alpaygunes' Alıntı:Demekki her görevin ekdersi yokher_dem' Alıntı:görevli izinli sayılmalarda ekders alamaz diyor ama sonuçta gittiği görev itibariyle alması gerekir.finefrenzy' Alıntı:Kesinlikle YATAMAZ,
2004/52 NOLU GENELGE:
Ben 5 ülkeye gittim, hiçbirinde alamadım...![]()