Yurt dışından gelen yanlış ürün.

Kodla Büyü

latcakir

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Başıma gelen ilginç bir olayı paylaşmak istedim. Texas instrument firmasından mayıs ayında 12$ lık bir ürün sipariş etmiştim. Ürün stokta yoktu üç ay sonra yazın geldi ama yanlış ürün. Tayvana gitmesi gereken bir paketi yanlışlıkla bana göndermişler. Kutunun içinde 3*2500=7500 tane smd entegre olan üç tane makara çıktı. Yarın kargo gelip iade için teslim alacak.

Kutudaki malzemenin değeri 35000$.

Hocam bende dizüstü bilgisayar almıştım, klavyede yazılım sorunu vardı, neyse gönderdim, 2 gün sonra baktım yabancı bir cep telefonu, bir bayan sesi, bana laptop göndermişsiniz, kimsiniz dedi, bende siz kimsiniz bir yanlışlık olmalı dedim, kargo firması anadolu yakası yerine avrupa yakasına götürmüş, sıradan bir vatandaşa teslim etmiş, kargoyu aradımda yanlışlığı düzelttiler sonra :)

serkanaytekin01' Alıntı:
Hocam bende dizüstü bilgisayar almıştım, klavyede yazılım sorunu vardı, neyse gönderdim, 2 gün sonra baktım yabancı bir cep telefonu, bir bayan sesi, bana laptop göndermişsiniz, kimsiniz dedi, bende siz kimsiniz bir yanlışlık olmalı dedim, kargo firması anadolu yakası yerine avrupa yakasına götürmüş, sıradan bir vatandaşa teslim etmiş, kargoyu aradımda yanlışlığı düzelttiler sonra :)
Nasıl öyle bir karışıklık yapıyorlar yav. İsim-adres-telefon bir sürü kontrol edebilecekleri şey var. Hadi diyelim ki adresi karıştırdın. Başka bir isme nasıl veriyon kargoyu. Hey allahım ya.

Aha benim kargo. :scared:

Hocam sana mı geldi. Tam da işin sıkıştığı yerdeyiz, nasıl lazım oldu o SMG ENTEGRELER bir bilsen. Hocam adresi vereyim hemen bana gönder işler çok sıkışık. :cry:

35000$'ı da kredi kartına taksit yapmıştık bir de yanlış adrese gönderiyorlar hele şunlara bak sen. :puhaha:

oyungezer' Alıntı:
Nasıl öyle bir karışıklık yapıyorlar yav. İsim-adres-telefon bir sürü kontrol edebilecekleri şey var. Hadi diyelim ki adresi karıştırdın. Başka bir isme nasıl veriyon kargoyu. Hey allahım ya.
Benim eşim internet üzerinden kitap alıyor. Adrese okulun adresini (Atatürk SML) yazıyor. Dingil kargo görevlileri Atatürk SML yerine aynı ilçedeki Atatürk İlköğretim Okulu'na gidiyorlar. Soyadı aynı olan ve ismi de benzeyen (Kafiyeli Okan-Hakan gibi) başka bir öğretmeni buluyor ona veriyorlar. Kargoyu alan dingil öğretmen de hiç demiyor ki "Ben böyle birşey satın almadım; bana ait değil." Bir de kargoyu açıyor, içine bakıyor ama hiç nerden geldi, nedir, ne değildir demiyor. Eşim sorup araştırmasa öyle kalacak adamda. Güler misin, ağlar mısın? :lol:

karışıklık ayrı soru, 35000 dolarlık toptan mal sonuçta ordinosu, vergisi şusu busu ödenmeden sorgusuz sualsiz kapınıza kadar nasıl gelebilmiş ayrı soru :o :o

Geri