Ahhhhhhh, aynen. Mahsur görün hocam.İstemsizce gülesim geldi neden bilmiyorum...![]()
DonanımHaber'in efsane olmuş Konu Dışı topicleri geldi aklıma valla yalan yok. :-DAhhhhhhh, aynen. Mahsur görün hocam.
Ama hocam bu başlık forumda ilk 3 e oynar, demedi demeyin.
siz böyle yazınca DonanımHaber'in efsane olmuş Konu Dışı topiclerine baktım gülmekten gözlerimden yaş geldi Allah razı olsun hocamDonanımHaber'in efsane olmuş Konu Dışı topicleri geldi aklıma valla yalan yok. :-D
Mizah ve espri anlayışında kimse elimize su dökemez zaten. "Kasayı Yan Yatır" repliği ile çözüm buluruz tüm sorunlara. Gülmekten gözlerim yaşarır, karnıma ağrılar girerdi Konu Dışı muhabbetlerine, Nick-Topic uyumlarına yemin ediyorum. Hey gidi günler hey...siz böyle yazınca DonanımHaber'in efsane olmuş Konu Dışı topiclerine baktım gülmekten gözlerimden yaş geldi Allah razı olsun hocam![]()
paylaşım süper olmuş hocam.
İnsansı ve zıplayan robot.
Boston dynamics in atlas modeli olur. Gerisi oyuncak gibidir.
En basit yüzeysel inceleme ile;
Birden fazla dijital jiroskop
Çok sayıda gelişmiş step motor
Dayanıklı yüksek amperli bir batarya
Tabiki de kontrol ünitesi ve yazılım.
yanına da ayran istermisinizZıplayabilen, gözlerinden ışık çıkarabilen ve iki ayağı üzerinde hızlı hareket edebilen robot için hangi program ve hangi parçalar gereklidir.Şimdiden teşekkürler...