İstanbul Anadolu Yakası BTcilerin Dikkatine

Kodla Büyü

eemree

Süper Üye
Süper Üye
Mesajlar
2,321
Öncelikle Korkmayın kötü birşey değil ne yazık ki artık açılan her başlıktan korkar olduk...

Arkadaşlar toplantı yeri belli oldu. 27 Ekim 2010 tarhinde (çarşamba) saat 19:00-20:30 arasında Pendik Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi (migros karşısı) üst katında toplanılacaktır katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur...

Pendik Eski İlçe Formatörü Reha Bey'den aldığım maili sizle paylaşıyorum..Ben başka bir sendikaya üyeyim eşim yine BTci sendikalı değil ama etkinliğe katılıcaz....Lütfen Sizde particilik ideoloji o ya da bu demeden geleceğimiz için katılın..


27 Ekim Çarşamba · 19:00 - 20:30 günü


Arkadaşlar!!! İstanbul Anadolu yakasındaki tüm Bilişim Teknolojileri öğretmenlerine özellikle formatör olan arkdaşlara davet...

Çalıştığım okulda Eğitim Birsen Pendik Temsilcisi Cemal KAPAN'la BT öğretmenlerinin ve formatörlerin sorunlarını paylaştım. Cemal Hocam da sorunların çözümü noktasında yardım edeceğini belirtti. Bu konu üzerine Cemal hocamın sorunların çözümü için bir bildirinin ve temsilcinin hazırlanıp seçilmesi nok...tasında Eski görevimden dolayı ulaşabileceğimi düşündüğüm BT Öğretmenlerine bir daveti var. Sorunlarımızı lütfen dile getirelim. Sesimizi duyuralım Sizinle Paylaşıyorum ve katılımlarınızı bekliyorum... Tanıdığız BT öğretmenlerine lütfen ulaşırsanız katılımcı sayımızı belirleyip ona göre mekan ayarlanacaktır...

Reha BIYIK
Bilişim Teknolojileri Öğretmeni

BİLİŞİM TEKNOLOJİ ÖĞRETMENLERİ PLATFORMUNU OLUŞTURUYORUZ!
Eğitim Bir Sen olarak BT Öğretmenleri’ni tek bir platformda toplamak istiyoruz. Örgütlü olmanın bilincini oluşturmak istiyoruz. Amacımız sizleri bir araya getirerek, örgütlenmenizi sağlamak. Bir araya geldiğinizde ortak bir bildiri hazırlamanızı, aranızda bir ya da birkaç temsilci seçmenizi, bu temsilcilerle Anadolu yakasında yayınlanan bütün yerel gazeteleri davet ederek beraber yemekli bir sohbet gerçekleştirmek istiyoruz. Ama burada en önemlisi tüm yerel basının aynı gün aynı başlıkla çıkılmasını sağlamak. Ulusal basını besleyen kılcal damarlar, yerel basınlardır. Yerel Basında yer aldıktan sonra hedef, ulusal basının hafta sonu eklerinde röportaj olarak yer almak.
Biz bu olaydan kesinlikle RANT sağlamak istemiyoruz. Üyem olsun –olmasın Öğretmenimin sıkıntısı benim sıkıntım. Zaten bizim rolümüz, lojistik destek sağlayarak platformu oluşturmak. Yerel-ulusal basında yer almanızı sağlamak. Sonrasında platform kendi ayakları üzerinde durmak zorunda. Biz teşkilatçılığımızla, basınla olan iyi ilişkilerimizle size yardımcı olmak istiyoruz. Salı günü Memur sen Konfederasyonu ve Eğitim Bir Sen genel başkanı Ahmet Gündoğdu’yu Pendik’e getiriyoruz. Sizin sorununuzu bizzat görüşeceğim ve Reha Bıyık Öğretmenimizi de görüştüreceğime söz veriyorum. Eğer İstanbul genelinde örgütlenmeyi başarabilirseniz, temsilcinizi bizzat Ankara’ya götürerek, genel başkanla birlikte ulusal basına basın açıklaması yapılmasını sağlayabilirim.
Bunun için ilk adım, Çarşamba günü sayınıza göre belirlenecek mekanda, mümkün olduğunca yüksek katılımla (diğer ilçeler de katılabilir), sorunlarınızı tartışmanızı, bir bildiri hazırlamanızı ve temsilci belirlemenizi sağlamak. Saat 19.00-20.30 arası Eğitim Bir Sen olarak sizleri davet ediyoruz.

Cemal KAPAN
EĞİTİM-BİR-SEN
PENDİK TEMSİLCİSİ

Facebook etkinlik daveti linki aşağıdadır. Herkese açık lütfen katılıp katılmayacağınızı bildiriniz sayıya göre mekan duyurusu yapılacaktır.

http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... invites=97


Reha BIYIK

ayrıca diğer linkler:
http://www.memurlar.biz/haber/20101019/ ... ISIM-.html
http://www.kent34.net/egitim/ogretmenle ... -diyorlar/ (manşetin altında)
 
Re: İstanbul Anadolu Yakası Formatörlerinin Dikkatine

Reha hocam benim de çok yakın dostum da neden özellikle formatörler o kısmını anlamadım. Sözleşmeli bir Bilişim Teknolojileri öğretmeninin de çok büyük sıkıntıları var. Umarım farkındayızdır.
 
Re: İstanbul Anadolu Yakası Formatörlerinin Dikkatine

mfk' Alıntı:
Reha hocam benim de çok yakın dostum da neden özellikle formatörler o kısmını anlamadım. Sözleşmeli bir Bilişim Teknolojileri öğretmeninin de çok büyük sıkıntıları var. Umarım farkındayızdır.

haklısın hocam ama mail öyleydi başlığıda değiştiriyim...
 
Re: İstanbul Anadolu Yakası Formatörlerinin Dikkatine

mfk' Alıntı:
Reha hocam benim de çok yakın dostum da neden özellikle formatörler o kısmını anlamadım. Sözleşmeli bir Bilişim Teknolojileri öğretmeninin de çok büyük sıkıntıları var. Umarım farkındayızdır.
:+1:
 
Arkadaşlar sadece formatör olanlar değil herkes davetli. Yazı da yanlışlık oldu heralde. Ben formatör değilim ama o gün orda olcam. Sonuçta problem sadece formatörlerin problemi değil. Bu arada Facebookta katılım listesine eğer gelecekseniz mutlaka geleceğinizi belirtin çünkü sayı önemli. Eğer yeterli sayı oluşmazsa iptal olabilir bu da bizim için hüsran olur. Hedefimize ulaşabilmek için bu bir adım lütfen bu adıma katkıda bulunun. Yerel basında orda olacak. Bu konu sık sık gündeme gelsinki genel basında ilgilensin.
 
Arkadaşlar toplantı yerimiz belli oldu. 27 Ekim 2010 tarhinde (çarşamba) saat 19:00-20:30 arasında Pendik Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi (migros karşısı) üst katında toplanılacaktır katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur...
 
İstanbuldaki arkadaşlar lütfen duyarlı olalım... Keşke benim bulunduğum ilde olsa da bende katılıbilsem...

Bu toplantı cebitten sonraki ilk toplantımızdır ve sendikaların bizleri dikkate -ciddiye- alması açısından çok önemlidir...

Daha öncede söyledim... Bizim problemlerimiz sendikaları arkamıza almadan çözülemez...

Bu işi çözeninde -ne kadar zıt görüşlü olsakta- bende yanında olurum...
 
eemree' Alıntı:
Eğer İstanbul genelinde örgütlenmeyi başarabilirseniz, temsilcinizi bizzat Ankara’ya götürerek, genel başkanla birlikte ulusal basına basın açıklaması yapılmasını sağlayabilirim.

Müthiş olur gerçekten...
 
Hocam bu biraz geç duyurulmadı mı?
Metrobüs son duraktan(galiba söğütlü çeşme) Pendik M.Akif Kültür Merkezi'ne nasıl gidilir?
Otobüs Var mı?
 
skipper_forum' Alıntı:
Hocam bu biraz geç duyurulmadı mı?
Metrobüs son duraktan(galiba söğütlü çeşme) Pendik M.Akif Kültür Merkezi'ne nasıl gidilir?
Otobüs Var mı?
yer yeni belirlenmiş hocam sögütlüçeşmeden trene binip pendik istasyonunda inin migrosu kime sorsanız gösterir :) oranın karşısında beyaz bir bina safranboluevlerine benziyo 2 katlı
 
girişimizde size başarılar diliyorum, umarım diğer sendikalar da bilişim öğretmenlerini önemser, ben şahsen kendi sendikamı branşımız konusunda daha ilgili olmasını isteyeceğim.
 
Hadi arkadaşlar ulaşımı da çok kolay toplantı merkezinin. Trene ya da otobüse binip durakta indikten sonra yürüyeceğiniz mesafe 100m. Bunlar önemli adımlar. Uzaktan seyretmeyin lütfen.
 
Sayin hocam formatör öğretmen diye bir ğörevlendirme kaldı mı ki. Hala bu ismi kullaniyoruz kendi bindigimiz dali kesiyoruz.

Norm alabilmek icin haltalik ders çizelgesine özellikle Fatih Projesi BT Rehberliği görevi yazilmasi gerekirken. Hala formatör demek cook üzücü.

Daha bizim bile ismimizi dogru yazmayisimiz hala akli formatörlükte kalanlar calisma saatlerimizi de 8 ile 5 arasi biliyorlardir....

Taki eba şifresi kalkali 1 yila yakin zaman gecmesine rağmen yeni görevlendirmede bile görevlerimizin nasinda 1. Madde ögrenciye ena sifresi almak yaziyorsa..


El insaf...
 
Geri
Üst