Kyocera FS-3040MFP+ ?

Kodla Büyü

bilişim21

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
264
Arkadaşlar okukumuza fatih projesiyle gelen bu makinanın yazdırma programlarını degiştirebilirmiyim. Sag tarafta bulunan prog 1 prog 2 prog 3 prog 4. Bu tuşların işlevini istedigim sıraya göre koymak istiyorum . Bunun ayarını sırasıyla anlatabilcek atkadaş varmı ? Ben karıştırdım ama bulamadım bir türlü.
 
Hocam program tuşlarına mesala ikinci tuşa basılı tutuyorsun , gelen soruya evet deyip çıkan özellkler bölümünden gerekli ayarlamaları yapıyorsun, mesala biz 2. tuşu arkalı önlü yazdırmak için, 3. tuşu 2 sayfayı tek sayfaya yazdırmak için kullandık..
 
Hocam ekdeki pdf dosyasında, sayfa 85 -86 da nasıl yapılacağı anlatılıyor...
 

Ekli dosyalar

  • FS-3040MFP_FS-3...40MFP_OG_TR.rar
    4.8 MB · Görüntüleme: 1,984
Arkadaşlar yogunluktan dolayı anca deneyebildim . O pdfi okudum ama pek anlayamadım . Makinede 1 e basılı tuttum ekrana üzerine yaz ve sil secenegi çıktı. Ve sonraki adımı bilmeyip ayarı bozmamk için üzerine yazı basmadım.

Rica etsem biri adımları teker teker yazabilir mi çok makbule geçecek?
 
program 1 arkalı önlü kağıdı arkalı önlü çekme foksiyon düğmesine basıyorsun sonra çift yüzlüye orda 2yüzlü>2 yüzlüyü seç sonra program1 düğmesine 3-5 sn kadar uzun bas sana soracaktır üzerine yazayım mı diye evet dedikten sonra program 1 hazır.
program 2 iki ayrı kağıdı tek kağıda arkalı önlü alma foksiyon düğmesine basıyorsun sonra çift yüzlüye orda 1yüzlü>2 yüzlüyü seç sonra program2 düğmesine 3-5 sn kadar uzun bas sanasoracaktır üzerine yazayım mı diye evet dedikten sonra program 2 hazır.
program 4 4 tane tek yüzlü kağıdı tek kağıda arkalı önlü alma(ikisi ön sayfaya ikisi arka sayfa) foksiyon düğmesine basıyorsun sonra çift yüzlüye orda 1yüzlü>2 yüzlüyü seç sonra o medüden çık birleştire gel ordada 2 sini birleştiri şeç program4 düğmesine 3-5 sn kadar uzun bas sana soracaktır üzerine yazayım mı diye evet dedikten sonra program 4 hazır.
porgram 3 ne attım hatırlamıyorum.#
 
hocam bu sizin dediginiz fonksiyon dügmeleri hangisi yada nerede. Tarayıcıyı kullanırkan işlev menüsünde 1 sayfa 2 yüzlü 2 sayfa 2 yüzlü gibi ayarlar var. Bu yer midir sizin fonksiyon tuşu dediginiz. Benim anladıgım bu affola biraz yoruyorum ama
 
ÖRNEK:
2 adet ÇİFT YÜZLÜ den 1 ÇİFT YÜZLÜ kopyalama
(2 kağıdı üst tarafa koyarak 1 kağıda çıktı)

AYARLAMA:
1) İşlev Menüsü / Çift Yüzlü / 2-yüzlü>>2-yüzlüözelliğini seç.
2) İşlev Menüsü / Birleştir / 2si 1 aradaözelliğini seç.
3) Program tuşlarından birine basılı tut(alt alta 4 tane mavi renkli olan)
4) Ekrana uyarı gelecek. üzerine yaz de. program kaydedilmiştir.

KULLANIMI:
1) program tuşuna bas
2) kopya adetini yaz
3) başlat tuşuna bas
dipnot: belge istemciye orijinal kağıdı koymayı unutma :)

ektekileri yazıcının önündeki panoya asmıştım kullananlara yardımcı olması için
 

Ekli dosyalar

  • yazıcı KOPYALAMA ayarları.rar
    66.5 KB · Görüntüleme: 576
Hocalarım bu konuyla ilgili kalıcı çözüm bulabilen var mı? okulumuzda 1 tane orjinal toner kaldı. Onu da takmadan yeni toner siparişi vereyim istiyorum. Pek fazla dolumdan yana değilim, muadil olarak sorunsuz kullanabildiğiniz ürün varsa link atar mısınız?

Şimdi fark ediyorum, konular arasında gezerken doğru mesajı yanlış konuya atmışım. Afedersiniz =)
 
hocalarım fs3040mfp yazdırma tercihleri için elinde word dökümanı olan var mı. her seferinde deneme yanlmaya çok kağıt gidiyor makinenin üstüne asabileceğim bir şey arıyorum
 
Geri
Üst