windows movie maker türkçe!!!

Kodla Büyü

ctrl+z

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
692
elinde windows movie maker programının türkçe versiyonu olan var mı ? İnternette baktım ama türkçe diyen kurulum paketleri bile ingilizce çıkıyor. Malum bu sene müfredat değişti ve movie maker da konular arasında var 6 larda. Elinde olan paylaşırsa sevinirim...windows xp ve windows 7 için:)
 
Windows Live Essentials 2012 is loading...

Türkçe yükleme yapılıyor birazdan kaynak yönetiminden indirebilirsiniz hocam:)
 
hocam live temel parçaları indirdim ve içinden sadece movie maker ı kurdum.Programların simgesini başlat menüsüne attı ama moviemaker a tıkladığımda bu kısayol taşınmış veya silinmiş diyor program files(x86) baktığımda ise programın exe dosyası yok. Bilgisayarım windows10 64 bit bundan mı kaynaklandı acaba?
 
hocam test amaçlı win 10 64 bit üzerine kurdum çalışıyor. dilerseniz programı kaldırın, yeniden başlatın ve kurulumu yönetici olarak yapın.
 
upload_2017-8-21_15-39-27.png
 
hocam kaldırmada da sorun yaşadım program ekle kaldır listesinde windows live temel parçalar gözüküyor kaldır dediğimde zaten kaldırılmış ,program kladır listesinden silinsin mi dedi ben sil dedim. Tekrar kurmaya çalıştığımda ise photo gallery ve windows movie maker zaten kurulu olarak gözüküyor ne yapacam bilemedim. Daha önce ingilizce movie maker kurmuştum ama onları da kladırdım sorun ne olabilir acaba?
 
hocam win 1o başlat tuşu yanında arama bölümüne regedit yazın. sonra f3 fonksiyonu kullanarak "movie maker" anahtar kelimesi içeren tüm kayıtları silin. her sildiğinizde yeniden f3 e basmanız yeterli.
 
hocam kayıt defteri girdilerinin hepsini sildim ama hala movie maker yüklü olarak gözüküyor aşağıdaki fotodaki gibi...siz sadece movie maker ı mı yüklediniz yoksa live da ki programların hepsinimi yüklediniz. hepsini yüklemye çalıştığımda net framework 3 uyarısı veriyor aşağıdaki gibi...
kurulum.jpg uyarı.jpg
 
hayır sadece movie maker yüklemeniz gerekiyor. diğer uygulamaların yeni versiyonları win 10 da mevcut. diğerlerini kurmanız halinde yeni ve eskiler conflict üretebilir.
 
sadece movie maker kurmuştum zaten açmayınca sonra kaldırdım kayıt defterindeki girdileri de sildim ama hala kurulu gözüküyor bi anlamadım ne yapmalıyım?
 
hocam bu işlemler başlamadan önceki bir saat veya tarihe dönün. sistem geri yükleme. sonra tekrar kurulum yapın.
 
sistemi eski bir tarihe yükledim(chromedan oldum ama olsun tekrar kurdum onu) ve tekrar kurulum yaptım çalıştı teşekkür ederim hocam sanırım daha önce kurduğum inglizce olan movie maker kurulumlarından dolayı bu problem oluştu....
 
Geri
Üst