"App Inventor" kitabım çıktı.

Kodla Büyü

akyol78

Üye
Mesajlar
18
Değerli arkadaşlarım,

"App Inventor" isminde bloklarla kodlama(sürükle-bırak) ile Android uygulama geliştirme üzerine kitabım çıktı. Kitap hakkında detaylı bilgiye aşağıda verdiğim bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Bir Bilişim Öğretmeni olarak desteklerinizi bekliyorum.


Kitap hakkında: https://goo.gl/1Xxe7n

App Inventor, kolay ve görsel bir uygulamaya dayanmakta olup, programlama bilginiz olmasa bile Android uygulama geliştirebilmenize olanak sağlamaktadır. İşte bu kitapta sosyal kodlama ortamı olan App Inventor 2 ile Android uygulama geliştirme ayrıntılı bir şekilde anlatılmıştır. Kitapta teorik anlatım yerine uygulama tabanlı bir ilerleyiş benimsenmiştir.

Kitaptaki uygulamalar ile okuyucu ihtiyaçlarına göre basit ve hızlı bir şekilde uygulama geliştirebilecek. Geliştirdiği bu uygulamaları ise Google Play platformunda yayınlayarak, ürününü hem pazara açmış olacak hem de maddi kazanç sağlayabilecek.


Kitaba ek olarak 50'nin üzerinde interaktif eğitim videosu mevcuttur.


İÇİNDEKİLER DİZİNİ: https://goo.gl/Y897FN


Kitaba ulaşmak için(örnek bağlantı): https://goo.gl/PAQD2K
185108.jpg
 
Tebrikler, Meslektaşlarım kitap yazınca bende mutlu oluyorum ne hikmetse :)
Hocam DVD'si varmı ekinde..
 
Teşekkür ederim. Yayinevinin tv adresinde kitabin videolari yayinlandi. Kitapta bulunan aktivasyon kodu ile videolara erişim sağlayabilirsiniz.
 
Hayırlı olsun hocam öğretmen arkadaşlarımızdan bu şekilde eserler çıkınca gerçekten mutlu oluyoruz. Birde Milli Eğitim basım için destek süper olur.
 
Hocam kitap satışı yapan sitelerden kolaylıkla tedarik edebilirsiniz. Bağlantı adresini vermek sanırım forum kurallarına uymuyor.
 
Hocam tebrik eder başarılar dilerim. Kitabınızı öneriyorum 3 tane satılmasına vesile oldum. Toplu siparişlerde indirim uygulanabiliyor mu? Ben 21 tl ye aldım, sınıfta kullanmak istiyorum.
Çalışmalarınızın devamını diliyorum.
 
Geri
Üst