Meslek Lisesine Gelen BTR Görevlendirme Yazıları

Kodla Büyü

Parhelion

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
1,081
Arkadaşlar meslek lisesinde görev yapıyorum ve laboratuvar şefiyim. Okulumuz fatih projesi kapsamında olduğu için fatih bt rehber öğretmen görevlendirmesi konusunda yazı geldi. Aslında her sene geliyor her seferinde de görevlendirme istemeyip gönderiyoruz. Fakat işin arkasını da merak ediyorum. Bilişim teknolojileri alanı bulunan bir meslek lisesinde BTR görevlendirmesi olabilir mi? Bu detaylarla ilgili yazılı bir yönerge var mı?
 
Hocam Btr görevlendirmesi okul türüne bakmaksızın yapılır. Sizin branş gereği kendi okulunuzda önceliğiniz var. ancak istekte bulunmazsanız başka okuldaki bilişimciler 2. öncelikte, onlarda bulunmazsa bu sefer btr kursu alan herhangi bir branş okulunuzu tercih ederse Btr görevlendirmesi yapılır.

okulunuzda bilişim bölümünün olması buna engel değildir.

İyi çalışmalar...
 
Meslek liselerinde bilişim öğretmenleri var diye görevlendirme yapılmıyor hocam informal olarak :)
 
Bize de görevlendirme yapmıyorlar

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Meslek liseleri de BTR için tercih edilebilecek okullardandır. Meslek lisesinde BT alanının olup, olmamasının bir önemi yoktur. Yeter ki okulda etkileşimli tahta kurulumu yapılmış olsun. BT öğretmenlerinin sayıca az olduğu yerleşim yerlerinde meslek liseleri BTR için pek tercih edilmiyor, daha az tahtanın olduğu rahat okulları tercih ediyor arkadaşlar.
 
fatih projesinden önce formatörlük döneminde bilişim bölümü olan okullara formatör görevlendirilmiyordu. Ancak fatih projesi ile birlikte akıllı tahtalar devreye girince şu anda bilişim alanı olan meslek liseleri de fatih btr görevlendirme kapsamına alındı. btr görevlendirilecek okul listelerinde bu okullar da yer alıyor artık.
 
bir meslek öğretmeni bilgisayarcının btr olması durumunda ekders olayı nasıl oluyo arkadaşlar.
koordinatörlükler vs sorun oluşturur mu.
 
slm hocam, meslek lisesinde görev yapıyorum, norm fazla durumu var,
btr formatörlüğü başvuru yapsam--nasıl oldugunu tam bilemiyorum,
görev yaptıgım meslek lisesini verirler mi ?

yoksa burada bilg. bölümü oldugundan bilg. ögrt oldugundan--fakat formatör yok,
vermeme durumu olur mu ?
 
Hocam btr verilecek okul listesinde okulunuzun adı varsa öncelik o okuldaki öğretmenin diye biliyorum. Bilişim bölümü olsa da listede okulunuz un adı varsa gorevlendirirler.
 
2.dönem için görevlendirme yapıldı mı ?
listeyi nereden görebiliriz.
 
Geri
Üst