Mahalli Hizmet İçi Eğitime Katılmama Durumu

Kodla Büyü

LostParadise

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
484
Merhabalar arkadaşlar. Bir okulda idareci (geçici görevlendirme) görev yapmaktayım. Haftaya hizmetiçi eğitime alınmışız tüm idareciler. Fakat o tarihte yıllık izine ayrılmam gerekiyor. İptalde edemiyorum. Yıllık izindeyken bu seminere katılmasam sıkıntı olur mu.
 
Hiç bir şey olmaz hocam istersen izinli olma devamsızlık tan kalırsın. Belge senin için önemli ve bir daha bu kursu alamama durumun varsa bilemem. İlçe şube müdürü nezdinde önemli ve muhakkak Gelinmesi gereken bir kurs mu. Bu durumunda hizmetiçi nde sorumlu şube müdürüne durumunu izah edip öyle izne cikman senin için daha iyi olacaktır. Benim yorumum.
 
kurs bilgilendirme seminer. Aday öğretmenlerin performans değerlendirmeleriyle ilgili bir seminer. Önce eğitimi verecek kişi ile bir irtibata geçsem faydalı olur mu acaba.
 
Bende mahalli hizmetiçi kursları veriyorum
Gelemeyecigini söyleyen öğretmen arkadaşla hiç bir şey söylemeden gelmeyen öğretmenlere bakisim daha farklı oluyor tabi.
 
mahallli hizmet içi eğitimine başvurdum ve kabul edildi. fakat şuan için gidememe durumum var. gitmemek için rapor mu almak gerekli ? ya da dilekçe mi yazmalıyız ? hiç bir işlem yapmadan eğitime katılmaz isek soruşturma açılır mı ?
 
Özellikle hizmet içlerinde Soruşturma açılabilir çünkü kurs belirli bir sayıya göre açılıyor. Mazeretinizi belgelendirmeniz sizin için her zaman avantajdır.
 
Hocam iki defa katılamadım Mili Eğitim Hizmetiçi birimi dilekçeyle mazeretimi bildirmemi istedi soruşturma falan da açılmadı
 
Geri
Üst