All in One Önerisi

Kodla Büyü

ist4nbul_

Üye
Mesajlar
14
Merhaba dostlar. Bütçe konusunda yüksek bir aralıkta belirtebileceğiniz standart üstü all in one var mı?

*İşletim sistemi dahil
*İşlemcisi ve ekran kartı iyi

Kullanan tecrübe eden varsa katkılarından dolayı şimdiden teşekkür ederim.
 
Hocam alacağın bilgisayarın özellikle önbelleğinin(cache) yüksek olmasına dikkat etmeni öneririm. Çok dikkat edilmiyor ama bence en önemli belirleyicilerden birisi.
 
Güzel bir mac bilgisayar alabilirsin sayın hocam. Lenovo modellerine de bakabilirsin. Bugün neyi niçin aldığımızı iyi bilmek zorundayız. Ne için alacağına karar vermelisin. Oyun mu, tasarım mı, programlama mı. ? Oyun dışındaki çalışmalar için mac diyorum. Uygulama yapıyorsunuz build edemiyorsunuz. Eğitim seti izliyorsunuz programı kuramıyorsunuz. Tasarım yapıyorsunuz arada sırada kasıyor. Tüm bunlar win kullananlar için. Karşılaştırın. Tartın.
 
Hocam mac'lerdeki o sessizlik, ekrandaki gerçek renkler ve çözünürlük ve eşsiz işletim sistemi beni cezbediyor.Büyük ekran konusuna gelince son 8 senedir notebook kullanıyorum gözlerime yazık etmişim büyük ekran her zaman daha iyidir.Arkadaşımda all in one imac var en az 20 seneliktir 2 gb ramle adobe uygulamaları jet gibi çalışıyor.Ben 8 gb ram ve i5 ile halen bu hıza erişemedim.
 
bende bu aralar all in one almayı planlıyorum karar veremdim bütçem çokta yüksek değil ancak ssd li all in one kullanan arkadaşlardan yorum istiyorum
şöle bir hp modeli var ama kullanan varmı nasıldır performansı ??
https://www.webdenal.com/hp-24-e030...K7DW7KRHh5Yrsu5QiqLP9WjFuWnx08IBoC6w0QAvD_BwE

buna benzer bir modeli okulda kullanıyoruz beyaz renk ve dokunmatik olan modeli. Hdd çıkarıp 120 gb ssd taktık harika oldu. Sesi de çok güçlü, dokunmatik ise telefon kadar seri
 
Geri
Üst