Direnç.net den alışveriş yapan varmı?

Kodla Büyü

fat32man

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
331
Arkadaşlar direnc.net de fiyatlar uygun geldi. Bu siteden alışveriş yapan oldumu. Faturaya tubitak bilgilerini yazdırabiliyormuyuz diye mail attım siteye ama cevap gelmedi henüz.
 
İletisim.konusunda sıkıntilari var. 200 tl'lik normal alisveris yaptim gonderdiler. Tubitak icin mbot seti aldim 500 tl civari faturayi istedigim formatta kestiler, yanlislik olmus duzeltilmis halini maille gonderdiler. Yasadigim problem su mbot calismadi, kac kere mail attim sonunda yollayin dediler bir hafta ses yok. Ariyorum ilgili kisiye bilgi verilecek deniliyor, arayan yine yok. En sonunda ilgili kisiyle gorustum ilgilenip birkac saate donulecek dendi yine arayan yok. Bugun tekrar arayacagim bakalim ne diyecekler.
 
f1depo.com bence fiyat olarak hepsinden daha ucuz. direnç ve robotistan alışverişlerim oldu. Direnç.net ten sıkıntılı bir durum olursa e-posta atmayın arayın mutlaka...
 
Direnc.net
1. Alisverisim geç geldi. Aradım hazırlanıyor dendi hep. İçinden Niğdeli birine ait kargo çıktı benim ürünlerin arasına atmislar muhtemelen geri gelen bir kargoyu karistirip bana yollamışlar.
2. Alışverişim tubitak icin eksik iki ürün çıktı aradım. Açan yok. Neyse düşürdüm sonunda eksik ürünü 2 güne hızlıca yolladilar.
Not. Tübitak icin fatura kesiyorlar.
Direnç.net müşteri iletisimi konusunda sıkıntılı. Ama ürün yelpazasi genis fiyatlar normal.
 
aldığım ürünü hiç tanımadığım birine kargocular teslim etmiş.aldığım ürün son ürün olduğu için bana tekrar gönderemediler. ben n11 üstünden iade aldım. bir de kargo şirketinden şikayetçi oldum. ürünün parasını kargo şirketinden de aldım sigortadan. aldığım parayı da direnc.nete yolladım.
aynı ürünü tekrar aldım.ellerine yeniden gelmişti o an.bu süreç 10 gün sürdü.2 günde ürün geldi. tübitak faturasını sıkıntısız kesmişlerdi.4 wd arabayı 60 liraya aldım konyada bir elektronikçi 150 tl dedi.bence gayet hesaplı.aradığınız taktirde rahatça ulaşılabiliyor ancak mesajlara geç cevap veriyorlar.sonuç olarak problemi hallettik. yine alışveriş yaparım :)
 
Mbot arizali diye gonderdim bugun aradim set arizaliymis, uzerindeki parcayi degistirip yollayacaklarmis. Neden sifir urun yollanmiyor diye sordugumda nutuk atiyor, neymis efendim bunlar distributormus, urum yurtdisina gitmesi gerek, bir ayi bulur falan. Alisveris yaparken dikkatli olun derim
 
Ben ara sıra buradan alışveriş yapıyorum. Biraz geç de olsa geliyor. İletişim konusunda arkadaşların dediği gibi sıkıntı olabilir. Tercih sebebim ürün çeşitliliği çok ve fiyatları diğerlerine göre uygun.
 
2 kez farkli zamanlarda havya aldim. ikisinide farkli marka gonderdiler. Birdaha alisveris yapmiyorum buradan
 
Ben aldım birkaç kere. Tubitak için alacağınız faturada bulunması gereken ibareleri adres kısmına yazın dediler. O şekilde geldi. 2 sene öncede alışveriş yaptım. Alınan parçalar detaylı yazilmamisti.10adet muhtelif malzeme yazıyordu. Artık o kısmı düzenlemişler parça detayı yazıyor.
 
Bu seneye kadar sorunsuz alisverislerim oldu. Havale ile alışveriş yaptım. Ücretini sipariş verdiğim gibi aynı banka üzerinden transfer ettim.
Sonuç
Telefonla aradım 2.gunden sonra
Fakat ulaşamadım. Telefonda Bekleyen kişi sayisi 1 dir deyip durdu.
4.gun yetkili kişiyle görüştüm. Döneceğiz dediler dönen olmadı.

Tam 5 gün sonra ödeme onaylandı. 7 gün kargo elime geçti.
Ürün gamı arttırılmış fakat hizmet kalitesi düşmüş.

Fiyatları iyi olumlu tarafı.
Yoğun talebe yetisemiyorlar sanırım.
 
elektronik işiyle uğraşıyorum diren.net genelde patates diye tabir ettiğimiz çakma parça satan bir firmadır forum sayfalarında okuyabilrisiniz..
bunun yerine blue mavi dorukan store gibi sitelerden alabilirsiniz...
 
f1depo nun kargo hızı iletişim nasıl hocam
Son 2 haftada 2 ya da 3 alışverişim oldu. Ne gecikme ne de gönderilen üründe sıkıntı yaşamadığım için iletişimine yorum yapamıyorum. Ancak, fiyatlarının gerçekten genel itibariyle çok uygun olduğunu söyleyebilirim.
 
f1depo dan alışveriş yaptım hem hızlı geldi hemde sıkıntısız. Sorun oluştuğu durumda nasıldır bilmiyorum.
 
direnc.netten alışveriş yaptım. Bazı malzemeler eksik, bazıları fazla geldi. Aradığimda çok uzun süre hatta bekledim. Ulaşıp, görüşünce mail göndermemi istediler. Şimdi kargoya vermişler. Bakalım ne çıkacak.
 
8 yıldır alışveriş yapıyorum. Piyasadaki en uygun fiyatları veriyorlar. Genellikle 1-2 günde ürünler gönderiliyor.Bazen iş yoğunluğundan yada parça temin edilmdiğinden dolayı 1 hafta civarı beklediğim ürünler oldu. Eksik gelen parça olursa aradığım zaman kısa sürede gönderdiler. İstanbulda iseniz yerinden aldığınızda en az ÷20 indirimli alırsınız. Siteden aldığım ürünlerde de adetli alışverişlerde pazarlık yaparak indirim yaptırabiliyorum.Sonuç olarak sağlam bir firma. Problem yaşadığımızda çözüyorlar.
 
o zaman bir liste veya anket yapılsın oradan kendimiz puanlama yapalım
 
Sakın ola bir daha alışveriş yapmayın kursa katılıyorum arkadaşlara gelen malzemeler eksik geldi, bende mbot kiti siparişi vermiştim çalışmadığı için geri gönderdim yazılımsal hata var diyerek düzeltip yolladılar, açtığımda tekerleklerden biri kırık çıktı. Bırakın bir iki kuruş fiyatı alın başka yerlerden
 
Geri
Üst