L ye basınca oturum kapanıyor,R ye basınca çalıştır açılıyor

Kodla Büyü

blackpeace83

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
250
bir kac zamandan beri labta bir bilgisayarda sorun var çözemedim. L ye basınca oturum kapanıyor R ye basınca çalıştır penceresi açılıyor. sanki wndows tuşuna beraber basılmış gibi. win tuşuna baktım tutukluk yapamamış başka klavye tatkım aynı sorun devam ediyor. şimdilik explorer.exe yi kapatıp tekrardan açarak hallediyorum ama her defasında yapmaktan bıktım. var mı çözümü acaba?
 
İlk defa duydum bu sorunu hocam, takılı da kalmamış demişsiniz, ilginç ! Virüs olabilir mi acaba ? Tarama falan yaptınız mı hocam ?
 
windows tuşunuz takılı kalmış,

win+L oturumu kilitler
win+R çalıştır'ın kısa yoludur

pardon dikkatli okumamışım :lol: :lol: :lol:
 
bence yine bir yerlerde windows tuşuna basılıyordur :D
usb klavye deneyin
 
Erişilebilirlik Seçeneklerindeki ayarlarıyla oynanmıştır.
Yapışkan tuşları devre dışı bırakın.
 

Ekli dosyalar

  • adsız.JPG
    adsız.JPG
    93.6 KB · Görüntüleme: 32,585
Oturduk resim hazırladık. Olumlu ya da olumsuz bi cevap yazın da bilelim sorun çözüldü mü, çözülmedi mi?
 
evet bu haksızlık, burada yaşamadığımız sorunları da okuyup olası karşılaşma ihtimallerine karşı en azından fikir ediniyoruz. Sonuçlanmışsa bilmek isteriz. Ki muhtemelen çözülmüştür hacam ellerinize sağlık.
 
e ye basınca bende bilgisayarım d de belgelerim falan açılıyodu hocam bi türlü anlamamıştım kesin windws tuşu takılı kalmışrıt bugün o sorun yoktu mesela saolun ya bana bayağı faydası oldu bi daha olursa anlayacam :lol:
 
aynı sorun bendede oldu nasıl böyle bir sorun olabilir diye düşünürken bu konuyu buldum ve windows tuşumun takılı kaldığını farkettim :?
 
arkadaşlar biraz önce bi arkadaşım beni aradı aynı şekilde sorunla karşılaşmöış...Windows tuşu basılı gibi davranıyor bilgisayar.. ama takılı felan değil kontrol etmiş... çözüm yolu nedir arkadaşlar bende merak ettim.. çünkü çok kişide olan bişeymiş internetten araştırdığım kadarıyla ama çözüm bulunamamış...
 
mystreous' Alıntı:
Erişilebilirlik Seçeneklerindeki ayarlarıyla oynanmıştır.
Yapışkan tuşları devre dışı bırakın.


teşekkürler resim seklinde göstermişsiniz umarim baskalarida sorunu cözer... :+1: :+1:
 
aynı sorun bndede var fakat yapışkan tuş,windows tuşu vs değil ve de online oyunlara girince yapıyor onun dışında tarayıcıda vs gezerken çok uzun süre sonra yapıyor ne yapsam düzelir
 
Son düzenleme:
Geri
Üst