Şef değerlendirme formu(son hâli)

Kodla Büyü

f_dogan76

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
525
Malum olduğu üzere alan/bölüm ve atölye/laboratuvar şefleri 4 yıl süreyle görevlendirilmekte.
Görev süresi dolan şef yeniden görevlendirme isteyebilmektedir.
Şef görevine talip olan öğretmenler, okul idaresi tarafından şef değerlendirme formuyla değerlendirilecekler.
Bu noktada öğretmenlikte geçen süre ile şeflikte geçen süre değerlendirmenin önemli kıstaslarındandır.
Hulasa EXCEL formatında hazırladığımız, şef değerlendirme formunu ile talep dilekçesini istifadelerinize takdim ediyoruz.
 

Ekli dosyalar

  • şef.rar
    29.1 KB · Görüntüleme: 1,822
Şeflik süresi dolmadan 1 ay önce idare istekli olanları belirleyebilmek için imza çıkarması gerekir. Çünkü mevcut şef gibi diğer öğretmenlerin de başvuru hakkı var ve mevcut şefin önceliği yok. Dolayısıyla baska istekli varsa mevcut şefin böyle bir dilekçe vermesine gerek yok. Istekli olan her öğretmen için form doldurulur ve puanı yüksek olan öğretmen için şef teklif yazısı onaya yollanır.
Form için teşekkürler. Güzel çalışma olmuş.
 
Dolayısıyla baska istekli varsa mevcut şefin böyle bir dilekçe vermesine gerek yok
Bu ifade ile muradınız ne anlayamadım hocam. Eğer muradınız, "mevcut şefin başvuru yapmasına gerek yok, zaten tabii olar yeniden görevlendirme hakkı mahfuz şeklinde" ise ifade hatalı değil mi? Yok, muradınız, "bu kadar uzun uzadıya değil de meramını anlatan bir dilekçe verse de yeterlidir" şeklinde ise o da doğrudur. Lakin yönetmelik maddesiyle( 88. madde) göre görevler devam ettiğinden yani 4 yıllık süre dolmadığından ve de 4 yıllık görev süresi önceki mevzuat hükümlerine göre belirleneceğinden mevcut şefin bu kadar uzun dilekçe vermesi daha isabetli olacaktır. Diğer istekli öğretmenlerin daha sade dilekçe vermesi makuldür.
 
Hocam anlatamamışım galiba. Demek istediğim istekli olanların dilekçe vermesine gerek yok. Sürenin dolmasına 1 ay kala yeniden görevlendirme işlemlerini idare başlatır ve istiyorum/istemiyorum diye yazı çıkarılır. Burada istiyorum kısmını imzalayanlara ait formlar doldurulur ve puanları hesaplanır. Yüksek puanı çıkan atanır. Böyle demek istemiştim.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst