Ortaokul 5. ve 6. Sınıflar Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi akıllı defterleri

Kodla Büyü
Örneklerinizi inceledim. Gerçekten güzel bir çalışma olmuş. Muhakkak eksik ufak tefek şeyler var. Dersin kaynağı, kitabı yoktu. Defter aldırılmadan hem defter hem kitap gibi kullanılabilir. Gerçekten güzel olmuş. Teşekkürler emeği geçenlere.
 
böyle bir çalışmanın yapılması bile çok güzel, ayrıca içerik de güzel olmuş. örneğin pazartesi elimde olacağını söylediler. ben de öğrencilere tavsiye edeceğim
 
ben bu akıllı defteri kırtasiyeye söylemiştim öğrencilerime de tavsiye ettim sadece, dersimizde kitap olmayınca öğrenciler zorlanıyor. sadece almak isteyen veliler alıyorlar, mecburiyet yok.ben de para toplama falan işlerine girmedim böylece.
 
Alanımız adına hazırlayanlara teşekkür ediyorum. Öğrencilerim adına bir açığı kapattığına inanıyorum. Evet bir kitaba bağlı kalmak bizim dersimiz içi kısıtlayıcı olabilir ama zaten kitap edinmek öğretmen için değil öğrenci için çok faydalı. Eksikleri var kitabın evet ama zamanla düzeltilip geliştirileceğine inanıyorum sonuçta bu bir başlangıç. Ben öğrencilerime aldırdım ve hepsi isteyerek aldı. Ben dersimi bir çok kaynaktan işliyorum ama akıllı defter üzerinden takibi sağlıyorum. Evde tekrar için, konu pekiştirme adına yapılan etkinlikler için, derse ya da sınava hazırlanmak için öğrencilere ya fotokopi dağıtıyor, ya da yazdırıyordum. Bunlardan kurtulduğumuz için öğrencilerim de ben de mutluyuz. Herkese tavsiye ediyorum.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst