Örnek web sitesi

Kodla Büyü
Okul büyük bir okula benziyor.. Kendi içlerinden (kurum içi) haber bulamamışlar ulusal haberleri yayınlamaya başlamışlar..
 
Geçen yıl ben de sıralama işine merak sarmıştım. Bayağı bir içerik girerek sırayı yükseltmiştim. Bir gün bizim sitenin önündeki bir siteye baktım. Sitede eklenmiş bir içerik yoktu, ilk tanımlandığında nasılsa öyle bırakılmıştı.
İşte o an aydınlandım. Sıralama falan hikayeymiş.
 
Haber ekleyen hocanın da işi yokmuş sanırım, nette gezip haberleri eklemiş. Geri Bildirim "Kurumsal Nitelik Taşımayan İçerik" diye bildirim gönderdim :)
Aynen hocam bende şimdi GERİ BİLDİRİM yaptım, 1 değil 3 değil 5 değil, o kadar çok kurumsal olmayan haber var ki anlam vermek mümkün değil, bu geri bildirimler yeterince değerlendirilmiyor çünkü daha önce de bu tür siteleri bildirmiştim hiçbirşey yapılmadı ve hala o siteler bu tür haberler yapmaya devam ediyorlar.
 
1. olana ödülmü veriyorlar şu siteye bakarmısınız . ne diye bakanlık sitesi gibi çalışıyor anlam veremedim

http://cumhuriyetoo47.meb.k12.tr
Hocam öncelikle böyle siteleri açığa çıkarttığınız için teşekkür ederim. Okul web sayfaları, her gün Cumhurbaşkanı, Milli Eğitim Bakanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü'nden başlayıp okulla alakalı olmayan bir sürü haber yaparak üst sıralara çıkmaya çalışan sitelerle dolmaya başladı.
 
Geri
Üst