Kodla Büyü

Must@f

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
448
Merhaba arkadaşlar. Tübitak 4006 için f1depo'dan alışveriş yapacağım. Fakat ne telefonlarına erişilebiliyor, ne de doğru düzgün bu firma ile iletişim kurulabiliyor. Bu firmanın en yetkilisi kimse onunla iletişim kurmak istiyorum açıkçası. Fiyatlar uygun lakin iletişim sıfır. Ürünleri hatalı veya eksik gönderdikleri zaman oldu. Mail ile bildirdim en son. Fakat geri dönüş olmadı. Telefon ediyorum, çok yoğunuz mail yazın diyorlar. Mail atıyoruz, maile geri dönen yok. Son zamanlarda telefon açıyoruz, açan yok. Çok sayıda ürün alacağız, öğrencilerimiz için indirim yapın diyoruz, oda yok. Eskiden havale yaparsanız %3 indirim yaparız diyorlardı, şimdi o da yok. Tok mu bunlar tok.
 
gecen sene f1depodan alisveris yaptim. maillere cevap veriyorlar hatali gonderim urun oldugunda iade degisim yapiyorlar insani yormuyorlar. bu sene biraz daha yogunlar sanirim. bir de motorbit var. bu sene de onlari deneyecegim.
 
bende f1 depodan 1-2 defa alışveriş yaptım gayet memnun kaldım. sorun olmaz hocam alabilirsiniz.
 
Hocam bende alışveriş yapıyorum şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. direnc.net ve f1depo en sık kullandığım siteler.
 
Biz de geçen hafta alışveriş yaptık. Bir servo motor arızalı çıktı. Sorgusuz sualsiz yenisini gönderdiler. Memmun kaldık.
 
bende mbot ve bir sürü malzeme aldım. gayet ilgili ve sağlam bir firmadır
 
Geri
Üst