Bilgisayar Öğrenmenin Kısayolu 3 Kitabı(544 Sayfa)+DVD 27.50 TL (Ücretsiz Kargo+Geri İade Garantisi)

Kodla Büyü
Durum
Konu kilitlenmiştir.
Mesajlar
1,464
Değerli meslektaşlarım hepinize merhaba;

Birçoğunuzun bildiği, aldığı hatta çevresine tavsiye ettiği kitabımız 1 ay boyunca en uygun fiyat ve ücretsiz kargo avantajı ile satışta. Bilgisayar kitapları kategorisinde en çok satan kitap olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kitabımız bu zamana kadar sayenizde ortaokul, lise, meslek yüksek okulu ve halk eğitim merkezlerinde kaynak kitap olarak kullanılıyor. Bu vesile ile; kitabı sahiplenen, derslerinde kullanan, öğrencilerine/kursiyerlerine/etrafında bilgisayar kullanmasını öğrenmek isteyenlere tavsiye eden, taşın altına elini koyan tüm zümrelerime bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Satın Alma Linki: https://urun.n11.com/bilgisayar-kitaplari/bilgisayar-ogrenmenin-kisayolu-3-yardimci-dvd-P210576913

GZQDM7.jpg


Bilgisayar Öğrenmenin Kısayolu 3 Konu Başlıkları
Bilgisayara Giriş
İşletim Sistemi Kurulumu
İnternet ve E-Posta
Outlook (E-Posta Yönetim Yazılımı)
Bilgi Güvenliği
Word (Kelime İşlemci Yazılımı)
Excel (Elektronik Tablolama Yazılımı)
PowerPoint (Sunu Hazırlama Yazılımı)
Windows 8.1 Yenilikler - Farklılıklar - Genel Bakış - Önemli Özellikler
Windows 10 Yenilikler - Farklılıklar - Genel Bakış - Önemli Özellikler
Offıce 2016 Yenilikler

Bilgisayar Öğrenmenin Kısayolu 3 - Yardımcı DVD İçeriği
Video Anlatımlar (98 Video – 9 saat 42 dk. Eğitim)
Eğitim Sunumları (20 Sunum – 1.364 Slayt)
PDF Belgeler (54 sayfa)
Word Uygulamaları (18 Uygulama Belgesi-97 soru)
Excel Uygulamaları (42 Uygulama Belgesi+42 Çözümlü Uygulama Belgesi+125 işlem)

Önceki baskılar ve yeni baskı hakkında forum üyelerinin yorumları:

Cumhur TORUN – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
kitabi ve video eğitimleri yeni inceleme fırsatı buldum. hakan hocamı tebrik ediyorum. bilişim alanında yazılan tüm kitapları almaya ve inceleme gayret ederim. ama bu genişlikte ve bu kadar zengin örnekle, üstüne üstelik adım adım, hiçbir soruya gerek kalmadan anlatan bir kitap görmedim desem, mübalağa yapmıyor olurum. "for dummies" serisi kitaplar vardır. hakan hocam "computer use for dummies" kitabini yazmış.
emeklerine sağlık hakan hocam. tekrar tebrik ederim.

Hasari KAŞKAN – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Yeni kitabını "Bilgisayar Öğrenmenin Kısayolu 3" inceleme fırsatı buldum kitap All In One Bilgisayarlar gibi içerisinde yok yok. Günümüzde sıkıştığımızda arama motorlarına sarılıyoruz ya bilgisayar kullanımı konusunda kitabın arama motoru gibi içerisinde arayabileceğin her şey var. Kitaplarını inceliyorum ama gerçekten eksik nokta bulamıyorum. Kitapların ince elenmiş sık dokunmuş. Alanımıza bu kitapla büyük bir katkı sağladın, kitap tavsiyesi isteyen birine rahatlıkla senin kitabını işaret edebiliyoruz. Emeklerin ve çaban için teşekkürler, başarılarının devam etmesi dileğiyle.

deniz0945 – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Meslekte 12. yılımı çalışıyorum ve defalarca halk eğitimde bilgisayar işletmenliği kursu verdim. Hakan hocamın Bilgisayar Öğrenmenin Kısayolu 2 kitabını aldığımda öğrencilerime hemen tavsiye ettim. Güncel konulara değinmesi, kullanıcının bilgisayarcıya ihtiyacı olmadan sorunlarını çözebileceği harika bir kitap olmuş. Yeni değişikliği de 3. kitabında yer veren hakan hocama emekleri için teşekkür ediyoruz.
Şeref KAPLAN - Manisa

Demise – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Kitabınızı sonunda alabildim ;) Konuların düzenli bir şekilde bir arada olduğu, konu anlatırken tam da ihtiyacım olan bir kılavuz kitap hocam. Emeğinize sağlık, çalışmalarınızın devamını bekliyoruz.

erenguvenc – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Bir öğretmen olarak dilimiz oldunuz hocam. Gerçekten önceki kitaplarınızı derslerimde, kurslarımda hep kullandım. Heyecanla yeni kitabınızı bekliyorum. Şimdiden hayırlııı olsunn.

dikistutmazsabri – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Halk Eğitimde yeni görev yapmaya başlayan bir öğretmen olarak kitabı incelemiş ve anlatımını çok beğenmiştim. Kursiyerlerin derste not tutmalarına (zaman kaybından dolayı) karşıyım. Nasıl not hazırlayacağım derken kitabı alıp öğrencilere vermek geldi aklıma. Hakan Hoca'ma mail attım. Durumu anlattım ve sağolsun çok yardımcı oldu. Bugün konuştuk Hakan Hocam hemen kargoya vermiş. Kitaplar ertesi gün geldi. 15 adet aldım. Kursiyerlere verdim ve kurs sonunda geri istediğimi diğer taraftan almak isteyenlerin de ücretini ödeyerek alabileceklerini söyledim. Kursiyerler hem kitabı hem de DVDyi çok beğendiler. İçlerinden yarısı parasını ödedi aldı. Şimdi ikinci kurs başladı yine Hocam bir mesajla 10 adet gönderdi. Nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Emeğine sağlık.
Not-1: Kitaptaki uygulama soruları ve DVD içindeki örneklerle işiniz çok kolaylaşıyor. Hele hele not tutma işi olmayınca uygulama için çok güzel zaman kalıyor...
Not-2: Geçen gün kurta ders anlatıyorum. Kapı çaldı. Bir teyze oğlum biraz gelir misin dedi. Çıktım dışarıya. Sizde bilgisayar kitabı varmış. Bir arkadaşımdan duydum çok güzelmiş dedi. Evet teyze.. Benim kursa gelmeye zamanım yok ama neyse parası vereyim kitabı alıp evde çalışacağım dedi. Tamam teyzecim nasıl istersen...
Not-3: Şiddetle tavsiye olunur...

aakcakaza – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
bende kitabı halk eğitim kurslarında kullanıyorum, emekleriniz için teşekkürler hakan hocam.

toprak60 – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Çevremde kitap soranlara, kursa gelmek istiyorum ama vaktim yok diyenlere, idarecilere ve öğretmenlere tavsiye ettiğim tek kelime ile muhteşem kitap.
Verilen emekler için teşekkürler.

Burak UYSAL – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Bilindiği sanılan konuları sade ve akıcı bir dil anlatımı ile sıkılmadan öğrenip tekrar yapabileceksiniz. Özellikle halk eğitim merkezinde görev yapan arkadaşlara yol gösterici, dolu dolu içeriğe sahip bir kitap. Sadece halk eğitime yönelik olarak düşünmekte yanlış olur. Kitapta açıklanan ve yapılan uygulamalar her düzeye göre. Yanında gönderilen DVD için verilen emek yadsınamayacak derecede çok. Konu sunuları, pdf notlar, konu videoları, uygulama videoları, çözümlü ve açıklamalı anlatımı ile kişilere bol çeşitli öğrenme imkânı sağlıyor. Bütün Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerinin okuyup faydalanması, kitaplıklarında bulunması gerekli.

ogretmen006 – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
eğitim teknolojileri zirvesi kongresine geçen sene gittim bu sene de gittim 5 oturuma katıldım hiçbirisi hoşuma gitmedi tek hoşuma giden şey hakan yandımın kitabını almak kısmet oldu inceledim cidden güzel çalışma

M_esen – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Hocam DVD içeriği dolu dolu. Bir BT öğretmeni sadece sizin kitap ve DVD ile dersi dolu dolu işler. Kitabın ilk konularına sağlıklı bilgisayar kullanımı, BT kullanım alanları konuları eklerseniz birde en son kısma strach ekledi mi işlem tamam. Ellerine sağlık

Fahrettin TOPÇU – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
hocam ilk kitabınızdan sonra ikincisi de elime geçti. DVD çok güzel olmuş.

Olcay BÜYÜKÇAPAR – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Hakan hocamın ellerine sağlık. İlki gibi ikinci baskısı da muhteşem olmuş. Ortaokulda rahatlıkla kullanılabilecek halde bence de. Tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim Hakan hocam. Televizyon programında da yer bulması ayrıca beni de çok sevindirdi, bu kadar emek çaba mutlaka hak ettiği takdiri görmeliydi.

Hero26 – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Hocam öncelikle tebrik ederim. Anlaşılabilirdik açısından diğerlerinden çok farklı. DVD de yer alan Word uygulamalarını 5. Sınıf öğrencilerime uygulatmaya başladım çocuklar bu uygulamalardan daha fazla olup olmadığını sordular. 5. ve 6. Sınıf derslerinde epey işime yarayacak sunumlar. Çok dolu dolu bir kitap ve DVD olmuş eminim ki içinde çok emek var...

Selim BAYKÖSE – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Hakan hocam, sen ne yaptın kardeşim böyle.. Çalışmanın buram buram kalite kokacağını biliyorduk çünkü seni biliyoruz kardeşim ama gerçekten koparmışsın bu çalışmayla..
Kitap harika olmuş, yanında gelen DVD içerikleri hele mükemmel... İçerik gayet anlaşılır bir dille, detaylı olarak işlenmiş DVD de ki video ve sunularla da desteklenmiş... Verilen emek gerçekten takdire şayan, çalışmayı yapan kişi işin mutfağında olunca, tecrübelerde eklenince ortaya çıkan üründe böyle kaliteli oluyor...
Emeklerine sağlık kardeşim...

Hastasıyız dede – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
siparişi verdim, çizgi markette Nabi avcının kitabı incelerken resmini gördüm, keşke kitabın MEB tarafından resmi kitap olarak kabul edilmesi istenseymiş, emeği geçen herkese teşekkürler.
Not : Ben ilk kitabı da almıştım, tüm sayfaları tek tek tarayıp pdf haline getirmiştim, bu sene boyunca da dersimi o kitaptan işledim, çocuklarda kitaptan hem tekrar hem de takip ettiler, bunu da öyle yapacağım inş.
kesinlikle böyle bir kitaba ihtiyaç vardı. bu kitabı 5. sınıfta anlatıp bilgisayar kullanımı ile ilgili eksikleri çözdükten sonra 6. sınıfta scrach, kodu game lab, small basic vb. programlar ile programlama mantığı geliştirme işine girişeceğim.
kitap şu an var olan ihtiyacımızı karşılamakta, emeği geçenlerin ellerine yüreğine sağlık.

Tucker_boi – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
mükemmel bir anlatım ve içerik teşekkürler ...

compeach 06 – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Teşekkür ederim hocam . Bu kitap yılların sorununa çözüm buldu.

Antipc – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Tebrikler hocam, emeğinize sağlık, kitap kısa sürede elime ulaştı. Akşam çayında elime alıp okuyorum mükemmel bir anlatım. Bilgisayar öğrenmek isteyenlerin karşılaşabileceği sıkıntılara işaret eden durumlar anlaşılır bir dille ifade edilmiş. Bazı kitaplarda benim dahi anlamadığım ifadeler olurdu. Bu kitaptaki anlatımı çok beğendim.

acer50 – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
kitabı 2 gündür inceliyorum, bir bilgisayar öğretmeninin ders kitabı ancak bu kadar olurdu, kitabın dili ve anlatımı çok sade anlaşılır, görseller güzel. tam tavsiye edilecek kitap gerçekten. Emeğinize, elinize sağlık, destek verenlere de teşekkürler.
Kitabın DVD sini tam inceleyemedim ama Word uygulamaları az ve basit gibi geldi bana, 3. kitaba uygulama örnekleri çoğaltılırsa tadından yenmez hocam

Elrond – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
süper kitap. sonunda MEB'in yapamadığını hakan hocam yaptı...çok kapsamlı bir kılavuz kitap hazırladı bizlere
 
Sene başında 1 adet almıştım. Özellikle kurs için harika dökümanlar mevcut. Yalnız ben aldığımda biraz daha pahalıydı sanırım. Bir tane edinin efendim mutlaka
 
Değerli meslektaşlarım hepinize merhaba;

Birçoğunuzun bildiği, aldığı hatta çevresine tavsiye ettiği kitabımız 1 ay boyunca en uygun fiyat ve ücretsiz kargo avantajı ile satışta. Bilgisayar kitapları kategorisinde en çok satan kitap olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kitabımız bu zamana kadar sayenizde ortaokul, lise, meslek yüksek okulu ve halk eğitim merkezlerinde kaynak kitap olarak kullanılıyor. Bu vesile ile; kitabı sahiplenen, derslerinde kullanan, öğrencilerine/kursiyerlerine/etrafında bilgisayar kullanmasını öğrenmek isteyenlere tavsiye eden, taşın altına elini koyan tüm zümrelerime bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Satın Alma Linki: https://urun.n11.com/bilgisayar-kitaplari/bilgisayar-ogrenmenin-kisayolu-3-yardimci-dvd-P210576913

GZQDM7.jpg


Bilgisayar Öğrenmenin Kısayolu 3 Konu Başlıkları
Bilgisayara Giriş
İşletim Sistemi Kurulumu
İnternet ve E-Posta
Outlook (E-Posta Yönetim Yazılımı)
Bilgi Güvenliği
Word (Kelime İşlemci Yazılımı)
Excel (Elektronik Tablolama Yazılımı)
PowerPoint (Sunu Hazırlama Yazılımı)
Windows 8.1 Yenilikler - Farklılıklar - Genel Bakış - Önemli Özellikler
Windows 10 Yenilikler - Farklılıklar - Genel Bakış - Önemli Özellikler
Offıce 2016 Yenilikler

Bilgisayar Öğrenmenin Kısayolu 3 - Yardımcı DVD İçeriği
Video Anlatımlar (98 Video – 9 saat 42 dk. Eğitim)
Eğitim Sunumları (20 Sunum – 1.364 Slayt)
PDF Belgeler (54 sayfa)
Word Uygulamaları (18 Uygulama Belgesi-97 soru)
Excel Uygulamaları (42 Uygulama Belgesi+42 Çözümlü Uygulama Belgesi+125 işlem)

Önceki baskılar ve yeni baskı hakkında forum üyelerinin yorumları:

Cumhur TORUN – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
kitabi ve video eğitimleri yeni inceleme fırsatı buldum. hakan hocamı tebrik ediyorum. bilişim alanında yazılan tüm kitapları almaya ve inceleme gayret ederim. ama bu genişlikte ve bu kadar zengin örnekle, üstüne üstelik adım adım, hiçbir soruya gerek kalmadan anlatan bir kitap görmedim desem, mübalağa yapmıyor olurum. "for dummies" serisi kitaplar vardır. hakan hocam "computer use for dummies" kitabini yazmış.
emeklerine sağlık hakan hocam. tekrar tebrik ederim.

Hasari KAŞKAN – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Yeni kitabını "Bilgisayar Öğrenmenin Kısayolu 3" inceleme fırsatı buldum kitap All In One Bilgisayarlar gibi içerisinde yok yok. Günümüzde sıkıştığımızda arama motorlarına sarılıyoruz ya bilgisayar kullanımı konusunda kitabın arama motoru gibi içerisinde arayabileceğin her şey var. Kitaplarını inceliyorum ama gerçekten eksik nokta bulamıyorum. Kitapların ince elenmiş sık dokunmuş. Alanımıza bu kitapla büyük bir katkı sağladın, kitap tavsiyesi isteyen birine rahatlıkla senin kitabını işaret edebiliyoruz. Emeklerin ve çaban için teşekkürler, başarılarının devam etmesi dileğiyle.

deniz0945 – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Meslekte 12. yılımı çalışıyorum ve defalarca halk eğitimde bilgisayar işletmenliği kursu verdim. Hakan hocamın Bilgisayar Öğrenmenin Kısayolu 2 kitabını aldığımda öğrencilerime hemen tavsiye ettim. Güncel konulara değinmesi, kullanıcının bilgisayarcıya ihtiyacı olmadan sorunlarını çözebileceği harika bir kitap olmuş. Yeni değişikliği de 3. kitabında yer veren hakan hocama emekleri için teşekkür ediyoruz.
Şeref KAPLAN - Manisa

Demise – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Kitabınızı sonunda alabildim ;) Konuların düzenli bir şekilde bir arada olduğu, konu anlatırken tam da ihtiyacım olan bir kılavuz kitap hocam. Emeğinize sağlık, çalışmalarınızın devamını bekliyoruz.

erenguvenc – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Bir öğretmen olarak dilimiz oldunuz hocam. Gerçekten önceki kitaplarınızı derslerimde, kurslarımda hep kullandım. Heyecanla yeni kitabınızı bekliyorum. Şimdiden hayırlııı olsunn.

dikistutmazsabri – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Halk Eğitimde yeni görev yapmaya başlayan bir öğretmen olarak kitabı incelemiş ve anlatımını çok beğenmiştim. Kursiyerlerin derste not tutmalarına (zaman kaybından dolayı) karşıyım. Nasıl not hazırlayacağım derken kitabı alıp öğrencilere vermek geldi aklıma. Hakan Hoca'ma mail attım. Durumu anlattım ve sağolsun çok yardımcı oldu. Bugün konuştuk Hakan Hocam hemen kargoya vermiş. Kitaplar ertesi gün geldi. 15 adet aldım. Kursiyerlere verdim ve kurs sonunda geri istediğimi diğer taraftan almak isteyenlerin de ücretini ödeyerek alabileceklerini söyledim. Kursiyerler hem kitabı hem de DVDyi çok beğendiler. İçlerinden yarısı parasını ödedi aldı. Şimdi ikinci kurs başladı yine Hocam bir mesajla 10 adet gönderdi. Nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Emeğine sağlık.
Not-1: Kitaptaki uygulama soruları ve DVD içindeki örneklerle işiniz çok kolaylaşıyor. Hele hele not tutma işi olmayınca uygulama için çok güzel zaman kalıyor...
Not-2: Geçen gün kurta ders anlatıyorum. Kapı çaldı. Bir teyze oğlum biraz gelir misin dedi. Çıktım dışarıya. Sizde bilgisayar kitabı varmış. Bir arkadaşımdan duydum çok güzelmiş dedi. Evet teyze.. Benim kursa gelmeye zamanım yok ama neyse parası vereyim kitabı alıp evde çalışacağım dedi. Tamam teyzecim nasıl istersen...
Not-3: Şiddetle tavsiye olunur...

aakcakaza – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
bende kitabı halk eğitim kurslarında kullanıyorum, emekleriniz için teşekkürler hakan hocam.

toprak60 – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Çevremde kitap soranlara, kursa gelmek istiyorum ama vaktim yok diyenlere, idarecilere ve öğretmenlere tavsiye ettiğim tek kelime ile muhteşem kitap.
Verilen emekler için teşekkürler.

Burak UYSAL – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Bilindiği sanılan konuları sade ve akıcı bir dil anlatımı ile sıkılmadan öğrenip tekrar yapabileceksiniz. Özellikle halk eğitim merkezinde görev yapan arkadaşlara yol gösterici, dolu dolu içeriğe sahip bir kitap. Sadece halk eğitime yönelik olarak düşünmekte yanlış olur. Kitapta açıklanan ve yapılan uygulamalar her düzeye göre. Yanında gönderilen DVD için verilen emek yadsınamayacak derecede çok. Konu sunuları, pdf notlar, konu videoları, uygulama videoları, çözümlü ve açıklamalı anlatımı ile kişilere bol çeşitli öğrenme imkânı sağlıyor. Bütün Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerinin okuyup faydalanması, kitaplıklarında bulunması gerekli.

ogretmen006 – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
eğitim teknolojileri zirvesi kongresine geçen sene gittim bu sene de gittim 5 oturuma katıldım hiçbirisi hoşuma gitmedi tek hoşuma giden şey hakan yandımın kitabını almak kısmet oldu inceledim cidden güzel çalışma

M_esen – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Hocam DVD içeriği dolu dolu. Bir BT öğretmeni sadece sizin kitap ve DVD ile dersi dolu dolu işler. Kitabın ilk konularına sağlıklı bilgisayar kullanımı, BT kullanım alanları konuları eklerseniz birde en son kısma strach ekledi mi işlem tamam. Ellerine sağlık

Fahrettin TOPÇU – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
hocam ilk kitabınızdan sonra ikincisi de elime geçti. DVD çok güzel olmuş.

Olcay BÜYÜKÇAPAR – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Hakan hocamın ellerine sağlık. İlki gibi ikinci baskısı da muhteşem olmuş. Ortaokulda rahatlıkla kullanılabilecek halde bence de. Tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim Hakan hocam. Televizyon programında da yer bulması ayrıca beni de çok sevindirdi, bu kadar emek çaba mutlaka hak ettiği takdiri görmeliydi.

Hero26 – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Hocam öncelikle tebrik ederim. Anlaşılabilirdik açısından diğerlerinden çok farklı. DVD de yer alan Word uygulamalarını 5. Sınıf öğrencilerime uygulatmaya başladım çocuklar bu uygulamalardan daha fazla olup olmadığını sordular. 5. ve 6. Sınıf derslerinde epey işime yarayacak sunumlar. Çok dolu dolu bir kitap ve DVD olmuş eminim ki içinde çok emek var...

Selim BAYKÖSE – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Hakan hocam, sen ne yaptın kardeşim böyle.. Çalışmanın buram buram kalite kokacağını biliyorduk çünkü seni biliyoruz kardeşim ama gerçekten koparmışsın bu çalışmayla..
Kitap harika olmuş, yanında gelen DVD içerikleri hele mükemmel... İçerik gayet anlaşılır bir dille, detaylı olarak işlenmiş DVD de ki video ve sunularla da desteklenmiş... Verilen emek gerçekten takdire şayan, çalışmayı yapan kişi işin mutfağında olunca, tecrübelerde eklenince ortaya çıkan üründe böyle kaliteli oluyor...
Emeklerine sağlık kardeşim...

Hastasıyız dede – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
siparişi verdim, çizgi markette Nabi avcının kitabı incelerken resmini gördüm, keşke kitabın MEB tarafından resmi kitap olarak kabul edilmesi istenseymiş, emeği geçen herkese teşekkürler.
Not : Ben ilk kitabı da almıştım, tüm sayfaları tek tek tarayıp pdf haline getirmiştim, bu sene boyunca da dersimi o kitaptan işledim, çocuklarda kitaptan hem tekrar hem de takip ettiler, bunu da öyle yapacağım inş.
kesinlikle böyle bir kitaba ihtiyaç vardı. bu kitabı 5. sınıfta anlatıp bilgisayar kullanımı ile ilgili eksikleri çözdükten sonra 6. sınıfta scrach, kodu game lab, small basic vb. programlar ile programlama mantığı geliştirme işine girişeceğim.
kitap şu an var olan ihtiyacımızı karşılamakta, emeği geçenlerin ellerine yüreğine sağlık.

Tucker_boi – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
mükemmel bir anlatım ve içerik teşekkürler ...

compeach 06 – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Teşekkür ederim hocam . Bu kitap yılların sorununa çözüm buldu.

Antipc – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Tebrikler hocam, emeğinize sağlık, kitap kısa sürede elime ulaştı. Akşam çayında elime alıp okuyorum mükemmel bir anlatım. Bilgisayar öğrenmek isteyenlerin karşılaşabileceği sıkıntılara işaret eden durumlar anlaşılır bir dille ifade edilmiş. Bazı kitaplarda benim dahi anlamadığım ifadeler olurdu. Bu kitaptaki anlatımı çok beğendim.

acer50 – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
kitabı 2 gündür inceliyorum, bir bilgisayar öğretmeninin ders kitabı ancak bu kadar olurdu, kitabın dili ve anlatımı çok sade anlaşılır, görseller güzel. tam tavsiye edilecek kitap gerçekten. Emeğinize, elinize sağlık, destek verenlere de teşekkürler.
Kitabın DVD sini tam inceleyemedim ama Word uygulamaları az ve basit gibi geldi bana, 3. kitaba uygulama örnekleri çoğaltılırsa tadından yenmez hocam

Elrond – Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
süper kitap. sonunda MEB'in yapamadığını hakan hocam yaptı...çok kapsamlı bir kılavuz kitap hazırladı bizlere
Hocam 4.su çıkacak mı yakın zamanda
 
Sene başında 1 adet almıştım. Özellikle kurs için harika dökümanlar mevcut. Yalnız ben aldığımda biraz daha pahalıydı sanırım. Bir tane edinin efendim mutlaka
Değerli hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Gerçekten de DVD içerik olarak çok dolu. Ne ara hazırladık, nasıl yaptık bunca içeriği bilmiyorum ama bende çok faydalanıyorum :) Fiyat olabilecek en iyi fiyata indi hocam çünkü 3.000 adet kitabın tüm kargo giderlerini karşılayacak bir sponsor, eğitim sevdalısı bulduk...

Hocam 4.su çıkacak mı yakın zamanda
Değerli hocam inanın insanın yazdıkça yazası geliyor... Bu yazma işi karşılık da bulunca bizim için bir sevdaya dönüştü ancak bilek ağrıları çok fazla çalışmaya izin vermiyor. 4. kitabı yazıyorum ama 2020 Eylül öncesi zor görünüyor. Başka bir kitabın da çalışmasını aynı anda sürdürüyorum ve editörlük yaptığım başka yayınlarda var... Birde olayın ekonomik kısmı var ki maliyetler çok yüksek. Dolar artınca en son baskıda çok zorlandık. Türkiye'de kağıt bile bulunamadı bir dönem ve büyük yayınevleri bile kitapları bekletmek zorunda kaldı. Bakalım o zamana kadar da bir sponsor bulursak yine basabiliriz kitabımızı...
 
Bilgisayar öğrenmenin kısayolu 2 ve 3 hepsini inceleme fırsatım oldu, özellikle Halk eğitim kursları için harika bir eser, herkesin kütüphanesinde bulundurması gereken bir kaynak. Hakan hocama emeklerinden ötürü tekrar teşekkür ediyorum...
 
Ücretiz kargo avantajı varken stoklar tükenmeden alın. Halk eğitim merkezlerinde açılan bilgisayar kullanımı kursları için herşey güncel ve düzenlenmiş haliyle sunuluyor. Video anlatım, pdf ve pps sunuları ile anlatımlar desteklenmiş, emek verenlere teşekkürler
 
sene başında tam da böyle bir kitap arıyordum! önümüzdeki senelere kısmet artık. acaba 1. ve 2. kitabı da alabileceğimiz bir link var mıdır?
 
Bir top A4 kağıt fiyatına kitap, böyle kaliteli bir kitap gerçekten ucuz olmuş. Bilgisayarı öğrenmek isteyen herkesin mutlaka edinmesi gereken bir kitap. Elinize sağlık.
 
Bir top A4 kağıt fiyatına kitap, böyle kaliteli bir kitap gerçekten ucuz olmuş. Bilgisayarı öğrenmek isteyen herkesin mutlaka edinmesi gereken bir kitap. Elinize sağlık.
Fiyat karşılaştırması konusunda sanırım haklısınız ama amacımız daha fazla kişiye ulaşmak olduğu için bu şekilde mutluyuz. Epey de kuruma ulaştık aslında farklı şehirlerden güzel yorumlar geliyor. Son 2 yıldır BUSMEK tüm kurslarında binlerce kursiyerine bizim kitabımız üzerinden eğitim veriyor ve tüm kursiyerlere kitabımızı dağıtıyor. Meslek yüksekokullarına bile toplu gönderim yapıyor olmamız bizim gururumuz. Özellikle Excel ve İleri Excel öğrenmek isteyenlerin talebi fazla.
 
halk eğitimdeki öğretmenlik mesleğime bilgisayar öğrenmenin kısa yolu 2 ile başlamıştım. öğretmen, öğrenci herkesin anlayabileceği sade anlatımı ve detaylı etkinlikleriyle çok işime yaradı. temel bilgisayar kullanımı ve office programlarında sorunsuz bir kullanıma sahip olmak için bulunması gereken kitaplardan. programların yenilikleri ve eklenmiş konularla 3. kitabın bu fiyata satılıyor olması çok iyi
 
halk eğitimdeki öğretmenlik mesleğime bilgisayar öğrenmenin kısa yolu 2 ile başlamıştım. öğretmen, öğrenci herkesin anlayabileceği sade anlatımı ve detaylı etkinlikleriyle çok işime yaradı. temel bilgisayar kullanımı ve office programlarında sorunsuz bir kullanıma sahip olmak için bulunması gereken kitaplardan. programların yenilikleri ve eklenmiş konularla 3. kitabın bu fiyata satılıyor olması çok iyi

Değerli hocam hala halk eğitimdeyseniz kitabımıza uygun planları https://bilgisayarbilisim.net/konular/163-saatlik-bilgisayar-isletmenligi-kurs-planlari.158581/ adresinden indirebilirsiniz.
163 Saatlik Bilgisayar İşletmenliği Kurs Planı 5+5+5
163 Saatlik Bilgisayar İşletmenliği Kurs Planı 4+4+4
163 Saatlik Bilgisayar İşletmenliği Kurs Planı 8+8+8

Ben de aldım bir tane.
Umarım beğenirsiniz hocam teşekkürler...
 
Ortaokulda ve halk eğitimde kurs verirken çok faydalanıyorum . İçimizden birinin böyle bir kaynak yazmasi gurur verici . Acikcasi ilk alirken tereddut ettik ama cok sasirdim cok begendim cok takdir ettim . Bulundugum ilçedeki zumrelerime de aldirdim . merak ettiğim o kadar Video eğitim hazırlamak ne kadar zaman aldı?
 
Bu kadar örneğin olduğu başka bir kitap var mı bilmiyorum. Sıfırdan bu konuları öğrenmek isteyenler için güzel bir başucu kaynağı.
 
Ortaokulda ve halk eğitimde kurs verirken çok faydalanıyorum . İçimizden birinin böyle bir kaynak yazmasi gurur verici . Acikcasi ilk alirken tereddut ettik ama cok sasirdim cok begendim cok takdir ettim . Bulundugum ilçedeki zumrelerime de aldirdim . merak ettiğim o kadar Video eğitim hazırlamak ne kadar zaman aldı?
Beğenmenize ve faydali olmasına sevindim . DVD de toplam 582 dk 10 saate yakın video var . 1 dakikalık video ortalama 10 dk sürede hazır oluyor .
 
Kardeşim eline emeğine sağlık. Kitap içerik, görsellik, güncellik, videolar ile çok güzel bir kaynak oldu. Bu alanda yazılan daha iyisini gormedim. Hakan hocamin yıllardır bu işin içinde mutfaginda olması ve daha önceki kitap tecrübeleri ile birleşince kalite ortada. Kardesim teşekkürler. Bu zamanda bu kagit fiyatlarının geldigi yerde bu kitaba bu fiyatta erisebilmek çok güzel.
 
Kardeşim eline emeğine sağlık. Kitap içerik, görsellik, güncellik, videolar ile çok güzel bir kaynak oldu. Bu alanda yazılan daha iyisini gormedim. Hakan hocamin yıllardır bu işin içinde mutfaginda olması ve daha önceki kitap tecrübeleri ile birleşince kalite ortada. Kardesim teşekkürler. Bu zamanda bu kagit fiyatlarının geldigi yerde bu kitaba bu fiyatta erisebilmek çok güzel.
Teşekkür ederim hocam yıllardır eğitim verince kim nerede öğrenme zorluğu çekiyor ve hangi konular daha önemli olduğunu sahada görüp ona göre yazmaya çalıştık
 
Sevgili Hakan Hocamızın kitabını kullanıyoruz. Çok işimize yaradı. Öğrenciler buradan daha detaylı bilgilere ulaşabiliyor. Dersteki konuları tekrar edebiliyor. Ayrıca direk irtibat kurup aldığımız için kitap çok uyguna geldi. Emeğiniz için teşekkür ederiz hocam.
 
Sevgili Hakan Hocamızın kitabını kullanıyoruz. Çok işimize yaradı. Öğrenciler buradan daha detaylı bilgilere ulaşabiliyor. Dersteki konuları tekrar edebiliyor. Ayrıca direk irtibat kurup aldığımız için kitap çok uyguna geldi. Emeğiniz için teşekkür ederiz hocam.
Çok teşekkür ederim hocam. BT öğretmenleri sayesinde yüzlerce kurum ve binlerce kursiyer kitabımızı kaynak olarak kullanıyor
 
Bilgisayar kullanımı öğretimi alanındaki kitaplara nazaran özellikle uygulama olarak fark yaratıyor, tabi bunda işin içinde olmanız, eksiklikleri ve öğrenme zorluklarını birebir yaşamanız çok etkili. Emeğinize sağlık, başarılar diliyorum.
 
Bilgisayar kullanımı öğretimi alanındaki kitaplara nazaran özellikle uygulama olarak fark yaratıyor, tabi bunda işin içinde olmanız, eksiklikleri ve öğrenme zorluklarını birebir yaşamanız çok etkili. Emeğinize sağlık, başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim hocam. Ağırlık kişilerin zorlandığı konular . Sonraki öncelik ise iş hayatında hangi konular ise yarıyor ? Bu açıdan Excel ve ileri Excel konuları kitabın büyük bölümünü oluşturuyor.
 
Kitabınız yeni elime ulaştı. teşekkürler. büyük emek vermişsiniz...
 
Durum
Konu kilitlenmiştir.
Geri
Üst