Notebook tavsiyesi

Kodla Büyü

cerenimo

Aktif Üye
Mesajlar
168
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 5000 TL bütçe ile bir pc almak istiyorum. Oyun için çok vaktim yok açıkçası, photoshop ve programlama ile ilgileniyorum daha ziyade. Tavsiyesi olan var mı?
 
sıfır alma 1000-1500 e iyi bir bilgisayar alabilirsin 2. el. programlama ve photoshop için kullanacakmışsınız. render yapmayacaksınız o yüzden çok para vermenin bir anlamı yok.
 
Hocam uzun süre kullanacağım, ikinci ele sıcak bakmıyorum. Uygun bir marka / model tavsiyen var mı
 
Hocam Ankara yada Istanbuldan görerek deneyerek ya monster alabilirsiniz.Yada bu 10bin liralık notebooklari 4veya 5 bine elden çıkaranlar var.Bunlardan temin edilebilir.Veyahut bu notebook performansında apple mac mini iris ekran kartlı 2 yada 3 bine mini pc alınabilir.Bu makinelerde osx de haftalarca açık bırakıp tasarım kodlama yapanlar var.
 
Bende laptop arayışı içindeyim. @Buzkırıcı hocamında da belirttiği gibi 2.ellere bakıyorum. Tek sorun yerinde inceleyebilecek laptoptan anlayan tanıdık birini bulmak :)
Yukarıdaki linkteki ürüne açıkcası o parayı vermem, haketmiyor.
 
Ben de 3 haftaya kadar iyi bir makine alacağım.Notebookta korkum menteşe kırılması, ekrana gelecebilecek bir zarar.Bu yüzden apple mac mini düşünüyorum.Monster gtx ekran kartlı alayım diyorum kasasını gördüm çok dandik düşse parçalanır.Ya apple mac mini alacağım yada kesinlikle asus rog gr8.
 
Açar nitro 5 al ben çok araştırdım ryzen 7 işlemcisi var şu an en uygun o
8gb ram
4 gb ekran kartı
Ssd var
 
Uzun süre kullanacam diye gereksiz donanım almak mantıklı değil, photoshop ve c# vs gibi programları en ucuz notebook bile çalıştırır, oyun oynamayacaksanız, 3d render yapmayacaksanız boşuna fazla para vermeyin, tavsiyem harici ekran kartlı 8gb ramli i3 veya i5 işinizi görür, bir de ssd takıp kullanırsınız
 
Bilgisayar konusunda uzun vadeli kullanım düşünüyorsanız Apple ürünlerini tavsiye ederim.

macbook forever... :)
 
Hocam intel iris yada iris pro ekran kartı bana zayıf gibi geliyor.Bugün mersinde apple mağazasına gittim.5999 ve 7999liralik makineye bunu koymuşlar.Biz hep GTX ekran kartlarını istiyoruz ama...Mac kullananlar nedir bu işin sırrı?
 
Geri
Üst