Öğrencilerimiz için hangi 2 yıllık bölüm

Kodla Büyü

sonzeybek

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
282
Arkadaşlar iyi çalışmalar malum YKS puanları belli oldu. Öğrencilerimizden bazıları METOK bölümlerinin yanı sıra 2 yıllık bölümleri de tercih edecekler. Bilişim teknolojileri alanında gidebilecekleri bölümler aşağıda olup bunların artılarını eksilerini, iş imkanlarını(KPSS, özel sektör..), dikey geçiş şanslarını internetten araştırıyorum ancak hep taban puanları çıkıyor. Öğrencilerimiz de bizlerden tavsiye istiyor. Bilgi verebilecek olan arkadaşlar var mı?

Basım ve Yayın Teknolojileri
Basın ve yayıncılık
Bilgi Güvenliği Teknolojisi
Bilgi Yönetimi
Bilgisayar Operatörlüğü
Bilgisayar Programcılığı
Bilgisayar Teknolojisi
Coğrafi Bilgi Sistemleri
Görsel İletişim
İnternet ve Ağ Teknolojileri
Mobil Teknolojileri
Pazarlama
Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği
Dijital medya ve pazarlama
Grafik tasarımı
Sahne ve gösteri sanatları teknolojileri
Web tasarımı ve kodlama
Yeni medya ve gazetecilik
 
Hocam,
Bilgisayar Programcılıgı > ardından KPSS ile Kamu ve dgs ile Bilgisayar Mühendisligi şansları denenecek. Birde önemli olan öğrencinin bilinçli olması, kendini tartması önlisans başladıktan sonra bu hedeflerin unutmasıda çok olası oluyor.
 
@terhan hocama katılıyorum bu gün bir meslek lisesinde bir öğrenci ile de paylaştım eğer tekrar denemek istiyor ise sınavı muhakkak açıktan web tasarım ve kodlama bölümüne başvurarak seneye hem kpssye hemde üniversite sınavına girsinler .
böylece öncelikler teknisyen olarak atanıp daha sonra tekniker olur sonrasında ise mühendis olarak tüm imkanlarını daha iyi hale getirme şansı olur
keşke zamanında biri bizi de böyle yönlendirseydi ):
 
Geri
Üst