Ttnet+Tivibu İptal Ettirdim

Kodla Büyü

hasankem

Üye
Mesajlar
27
Superonline kampanyası varmış, kapıya bir satıcı-pazarlamacı geldi. Normalde kapıya gelen satıcılara pek güvenmem ama bu çocuğun yüzü temiz tipi düzgün ağzı da iyi laf yapıyordu. (Sanırım pazarlama tekniklerini epey geliştirmişler : ) Kampanyaya göre süperonline diğer aboneliğin 500 TL'ye kadar olan cayma bedelini ödüyormuş. Hemen kapıda 4440375 aradık, benim cayma bedelim 640 TL çıktı. Kapıdaki satıcı sözleşmeleri çıkarttı, o maddeyi gördüm, 500 TL cayma bedelini ödeyecekler. Daha fazla ise fazlası benim cepten çıkacak.

Zaten tivibudan epeydir memnun değildim. Youtube'da da aşırı filtreleme var, doğru düzgün hiçbir video çıkmıyordu. Süperonline'nın ilk 3 ay da ücretsiz olunca bana cazip geldi. Tıpkı TTNET'i kullandığım gibi 24MB, 100 GB, limitsiz paketini 85 TL/ay fiyata aldım. Ttnet+Tivibu'ya da toplam 79 ödüyordum. Süperonline interneti 2 gündür kullanıyorum TTNET'e oldukça yakın bir kalitede geldi bana, az biraz yavaş gibi ama Tivibu yerine gelen Turkcell TV tam anlamıyla harika geldi. Üstelik cihazda USB girişi de var, Tivibu'da yoktu.

Düşünenler varsa fikir olması açısından yazdım. Herkese iyi forumlar...
 
Ttnetten biraz kötü ise TTNet zaten kötü yani illallah dedirttiriyor herkese...
 
Ben de TTNET i kapatıp kablonete geçtim. Kapatmadan sonra , TTNET 19 günlük kullanım bedeli olarak 46TL fatura gönderdi.Ayda 52 Tl verilen bir internet için 19 günlük 46 Tl . İyi yapmışsınız. Fiber bağlı olan yerler de oturan arkadaşlar hiç düşünmesin.Eğer kablonet olmasa apartmanda süperonline a geçecektim. İmkan varsa TTnette 1 dk bile durulmaz. Cayma bedeli 500 TL den yüksek olsa da düşünmeyin .Uzun dönemde karda olursunuz.
 
Son düzenleme:
Bir fantazi yapıp TürkNet denedim 2 ay oldu çok orjinal bir durum TTNet alyapısı kullanıyor, AKM yok, geçen ay 200gb kullanmışım ttnet'e 8 mbit i görmeyen internet TürkNet'te 25 i düşmüyor.59 lira sabit fatura,taahhüt yok, faturayı da önceden ödüyorsun kontorlü gibi,arkadaşını getir diye bişey yapmışlar TürkNet'li birinden davet kodu alıyorsun iki kişiye de bir ay bedava.Önceden superonline vardı o da gayet iyiydi. TTnet resmen sabır testi.
 
biraz daha açsaydınız olayı daha faydalı olurdu.
Film kanalları 90lı yılların filmine takmış vaziyette. Görüntü kaliteleri hikaye. Sanki amatör kamerayla cekilmiş gibi duruyor. Yayın sürekli gidip geliyor böyle cızırtı gibi oluyor(ortalamaa 2-3 dk da bir). Tek düzgün özelliği olan durdur geri al vs cogu zaman hata veriyor.
 
turk.net kullanıyorum yaklaşık 4 aydır. ttnet abonesi olduğum aylar gerçekten kayıpmış. fiyat/performans konusunda ttnet'ten başarılı.Telefon ücreti dahil ayda 60 lira ödüyorum, ortalama 60-70 gb download buluyor evdeki cihazlar. Tek sıkıntı yaşadığım konu müşteri hizmetleri abone olmaya çalıştığınızda sürekli iletişim halinde iken abone olduktan sonra bir daha çook zor iletişim kurabiliyorsunuz. Mevcut altyapınız (kablo, port, eski bina vs) herhangi bir sorun içermiyorsa rahatlıkta turk.nete geçebilirsiniz, tt.net'in tek güzel tarafı eve gelen teknik ekip diğer firmalardan 1 gün önce geliyor.
 
kesinlikle turk.net derim. akn yok. ttnetten çok daha hızlı.
 
Nazar değmesin Türk.net gerçekten şuan iyi. 8 aydır bir kaç sorun haricinde sıkıntı yaşamadım.
 
Bir fantazi yapıp TürkNet denedim 2 ay oldu çok orjinal bir durum TTNet alyapısı kullanıyor, AKM yok, geçen ay 200gb kullanmışım ttnet'e 8 mbit i görmeyen internet TürkNet'te 25 i düşmüyor.59 lira sabit fatura,taahhüt yok, faturayı da önceden ödüyorsun kontorlü gibi,arkadaşını getir diye bişey yapmışlar TürkNet'li birinden davet kodu alıyorsun iki kişiye de bir ay bedava.Önceden superonline vardı o da gayet iyiydi. TTnet resmen sabır testi.
+1
 
1,5 yıldır Turknet abonesiyim çok memnunum, ttnet abonesiyken 24 mbps hız 50 GB kotalı pakete 70 tl ödüyordum taahhütüm biter bitmez ttnetten turknete geçiş işlemlerini başlattım geçiş işlemleri bir hafta içinde tamamlandı bu süre içinde de mevcut ttnet hattını kullanmaya devam ettim, turknet benim adıma aboneliğimi kendi bünyesine taşıdığında telefonuma ve mail adresime kullanıcı adı ve şifre gönderdi bu şifreyi modem arayüzüne girerek hemen bağlandım. Şu anda 75 mbps hız tanımlı 60 mbps hız alıyorum AKN denilen kota yok çok rahatım internet kullanmanın güzelliğini Turknet ile gördük. Hangi iss diyenlere kesinlikle Turknet diyorum deneyin memnun kalmazsanız iptal edersiniz. Adamlar diğer internet servis sağlayıcılar gibi iki yıl taahhüt istemiyorlar kullan beğenmezsen başkasına geç diyorlar.


Turknete geçerek 1 ay bedava internet kullanabileceğiniz davet kodunu aşağıya ekledim dileyen arkadaşlar davet koduyla abone olabilirler, ayrıca aklınıza takılan bir konu varsa sorabilirsiniz yardımcı olurum.


Aşağıdaki linke tıklayıp gerekli yerleri doldurduğunuzda kod aktifleşir abonelik başvurunuz gerçekleşir.


https://turk.net/p/LDY43CT64OSC/


Turknet müşteri hizmetlerini arayarak abone olacak olanlar da davet kodu olduğunu ve bunun kullanılmasını istediğinizi söyleyip LDY43CT64OSC kodunu söylerlerse davet kodu ile abone olmuş olurlar


Turknet Hızlı İletişim Hattı : 0850 288 80 80
 
10.2019 a kadar taahütüm varmış aradım 590 tl civarı cayma bedeli çıkıyor modem düşecek 150 civarı 450 civarı cayma bedeli çıkıyor türknet 120 tl ye kadar karşılıyormuş vaz geçtim gibi
evde fiber net kullanıyorum 24 mbps internetten online film izleyeyim diyorum fullhd imkansız, 480p zor izleniyor bazen 360p ye düşürüyorum o da rezil bir görüntü oluyor acaba ttnet bu online film sitelerine bir yavaşlatma mı uyguluyor türknette durum nedir
türknet sitesinde 65 tl ye 100 mbps sınırsız diyor ben ttnete 70 tl veriyorum 24mbps 100gb kağnı gibi, çok yoğun kullanmıyorum kotayı doldurmuyorum, arada sırada bir film izleyeyim diyorum olmuyor rezalet
bi ara bakan demişti online film izleyenlerin internetini yavaşlatacaz demişti ondanmıdır nedir sizlerde durum nasıl
 
Turkcell daha beter, o cayma bedelini size asla ödemiyorlar. Üstüne düşünce faturanıza indirim olarak yansıyacağız diyorlar. Onunda aylarca bekliyosunuz, size bahaneler üretip öbür ay düşecek diyorlar ama yalan. Sonra başvuru olmamış, gecikme vs vs.. yalan yalan yalan. Asla alamazsınız çünkü profesyonel dolandırıcı adamlar, belgeli avukatlı filan. Tek yapacağınız benim gibi beddua etmek. Haram zıkkım olsun benden dolandırdığınız o para, kapıya gelen o veletten, telefona çıkan o çalışanlardan, superonline müdürüyüm diyene kadar hepiniz içindesiniz. Çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkacak insanlardan dolandırdığınız o paralar.
 
Geri
Üst