60000-70000 arasi butceyle araba tavsiyesi

Kodla Büyü

yumakli

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
356
60000-70000 arasi butceyle araba almayi dusunuyorum. Tavsiyeniz var mi? Ben renault fluance, citroen c-eleyse ve peugeot 301 bakiyorum suan. Kullanan varsa yorumlarinizi bekliyorum. Veya daha iyi bir tavsiyeniz varsa memnun olurum.
 
çoluk çocuk kalabalık geziyorsan, çok yol gidip az yaksın, bakımları ucuz, yıllarca sorun çıkarmasın diyorsan fluence alman çok mantıklı olur. 2 yıldır kullanıyorum, bagajından ve yakıtından çok memnunum. En son Bursa-Çanakkale 3.1 ortalama ile 4 kişi bagaj dolu geldim.
 
Bu saydığınız üç araçtan fluence iyidir. Elysee 301 aynı platform. Egea veya accent blue da düşünülebilir. Tabi ben olsam daha eski olsa bile corolla veya civic bakardım.
 
Fransızlar biz olmasak kime satacak bu arabaları.
Abd ye bak var mı fiat reno.Ama Japon arabası var.Düşünmek lazım neden diye
 
Fransızların yaptığı dizeller sorunsuz, az yakıyor. Fordun birçok dizeli psa yani fransız.Mercedes yine hakeza küçük hacimde fransız motoru kullanıyor.Japonlar dizel konusunda sınıfta kaldılar. Reno,pejo,citroen güzel tercih olur
 
Sadece farklı alternatif bakmanız amacıyla alman araclarınıda inceleyin derim. Hem az yakıt hemde daha konforlu bir arac alınabilir.
 
Bende sizin bütcenizin alt bandında arac arıyordum. İnanın temiz bir arac bulmak oldukca zor. 7 8 ay önce baktıgım Toyota terra, Sol 2005 model paketleri 50 55 olmustu. Kısacası niyetim corolla ya da jetta almaktı. Jetta ise agır hasarlısı 55 65 olmustu.opel astra 1.3 cdti 2012 model aldım 55 bine. Hem konfor hemde tasarruflu bir arac. Yol tutusu gayet iyi. Bagaj hacmide gayet yeterli geliyor. O paraya corolla yahut reno alacağınıza astra yahut jetta temizi ve bakımlısı denk gelirse alınır derim.
 
Kullanim amacina gore gore de ama uzun yol yapıyorsanız ve çocuk yoksa polo iyidir. 1.2tdi 1.4tdi. bakimlari vs de ucuz.

Her zaman alman aapon tercih edilir ama reno da genis çocuk varda rahat edersiniz.
 
bizim ilcede yollar kotu. Kasisler diz hizasi kadar yuksek. Bizim oraya toyota gitmez. Yoksa ilk tercihim olurdu
Toyotanın harbiden kasis konusunda bir çözüm üretmesi lazım. Aracın dibi yere sürünce içim yanıyor. İster benim olsun ya da arkadasın fark etmiyor. Hangi aracı alırsanız lütfen konuya yazınız.
 
Renault fluance hocam. Evet citroen c-eleyse ve peugeot 301 de Fransız ama renault psa grubundan daha iyi emin ol. Az yakar, servisi ülke çapında çok yaygın....
 
Malesef arada kalmış bir bütçe. O yüzden bende psa ve fiat grubu arabalarını önereceğim. Çünkü diğerlerine göre daha modelli olur ve daha az sorun yaşarsınız
 
2015 dizel 75 beygir 68.000 de, 64.000 tl ye aldım.
Çok memnunum.
Geniş, bagaj büyük, çok az yakıyor.
 
75 beygirlik bir araç kullanıcısını ne derece mutlu memnun edebilirim anlamak zor?
sadece şehir içi kullanım içinse anlarım tamam...ama şehir dışı hele yüklüyse; o araç zulüm aracına dönüşür...
60 -70 binlere gider japon atmosferik C segmenti araç alıp ona lPG takarım en azından uzun yolda bu zulme katlanmam..
 
çoluk çocuk kalabalık geziyorsan, çok yol gidip az yaksın, bakımları ucuz, yıllarca sorun çıkarmasın diyorsan fluence alman çok mantıklı olur. 2 yıldır kullanıyorum, bagajından ve yakıtından çok memnunum. En son Bursa-Çanakkale 3.1 ortalama ile 4 kişi bagaj dolu geldim.
hocam şehir içinde sıkıntı oluyor mu FLUENCin genişliği? araç hoşuma gidiyo ama genişliği kokutuyor. 17 lik jantlar çok ses alıyomuş içeri bi de virajlarda savuruyormuş, 16 jant takılabiliyor mu??
 
301, celyyse fluence olabilir.Daha sağlam kalite hissi istiyorsanız astra h kasalara bakabilirsiniz benzinli.Alt sürme problemi yaşama ihtimaliniz olmasaydı 1.33 corolla da önercektim.
 
Geri
Üst