Yarın araç alıyorum banka havalesini arkadaşının hesabına yapmakta sorun

Kodla Büyü

realforever

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
703
iyi geceler arkadaşlar.yarın araç alacağım. haftasonu bankalar kapalı olduğu için sadece havale imkanımız var.aracı alacağım kişi ile bankalarımız uymadı..arkadaşıyla aynı bankada hesaplarımız var.arkadaşına havale yapmanın bir sakıncası olur mu
 
Hocam siz bilirsiniz ama böyle bir video izlemiştim.
Ben olsam güvenip de göndermezdimttps://youtu.be/F1RhHpAbin4
 
Günler torbaya mı girdi hocam. Adamın kendi hesabına atmanız her zaman en güvenilir yol. Olmadı hafta içi halledin. Paranız olduktan sonra araba çok. ;)
 
Son zamanların popüler dolandırıcılık yolu bu. Oldu da karşı taraf iyi niyetli değilse hem araba gider hem paran.
 
Muhtemelen para yattıktan sonra adama ulaşamayacaksınız. Parayı da başkasına gönderdiğiniz için hiç bir yasal hakkınız olmayacak. Dikkat edin..
 
Herkes yazmış ama ben de vurgulayayım. Sakın göndermeyin adamın ismine hesabına yatırın. Aracın plaka şase numarasını açıklamada belirtin. Sakın!
 
bu kadar pimpirikli olmaya gerek yok hocalarım . 10 yıldır araba alım satım işi ile ilgileniyorum . satın aldığın arkadaştan imzalı bi kağıt alırsın : şu plakalı aracımın ödemesinin tanıdığım olan şu kişinin hesabına yatırılmasını onaylıyorum diye. bitti gitti.
 
Hocam başkasının hesabına göndermeyin hafta içi noterden satışı gercekleştirin ödemesini yapın
 
Aaman ha. Sakın. Hem paran gider hem araban gider. Üste dolandırıcılıktan filan mahkemeye düşersin en iyi ihtimalle arabanın parasını ikinci kere ödersin. Git o banka hangisi ise hesap açtır bir haftalığına. İşimi kolay halledeceğim diye başını yakma.
 
Geri
Üst