E tab 4'ü bigisayar görmüyor

Kodla Büyü

omertr

Üye
Mesajlar
24
Merhaba,
Etab lara rom atmak artık serbest ve yasal. Şarz olduğu halde pc birtürlü tableti görmüyor ve bilinmeyen aygıt olarak algılıyor. Şarz soketinden olabilir mi?
 
Hocam Eğer root atmak için bağlamaya çalışıyorsanız Tab4 için pc ye gerek yok. Klavye bağlayıp atılabiliyor. YouTube dan bakabilirsiniz .
 
Etab lara rom atmak artık serbest ve yasal

nerden duyunuz hocam yasal olduğunu bilgi verebilirmisiniz.

Bir hocam tabletteki uygulamaların kendiliğinden yok olduğunu söylemişti
Geçenlerde açtığımda tableti içindeki sonradan yüklediğim tüm uygulamaların silindiğini gördüm tekrar bir iki uygulama yükledim ya devre dışı yada silindi otomatik olarak. sistem tarafından engelleniyor. Vsınıf uygulaması bile silinmişti.
 
benim tabletimde de uygulamalar devre dışı oluyor, her seferinde play sore dan etkinleştir dedikten sonra uygulamalar açılıyor. bir süre sonra "kontrol ediliyor", "güncelleniyor" diye bildirim gösteriyor ve kapanıyor uygulama. sinir ediyor beni, bir şey seyrederken ya da yaparken kapanıyor böyle. benimde rom atasım var ama bilemedim ne yapayım
 
Ankara'ya telefon açtım 2 hafta önce . PDF bile yükleyemediğimi söyledim. Bu aralar böyle bir çalışma olduğunu artık milli eğitimin bir rom yayınlayacağını mdm ve eba'dan tabletin çıkacağını söylediler. yani serbest miyiz bi nevi dedim . Evet dedi. Bakalım bekliyoruz.
MDM i bir türlü aşamıyoruz root için malesef..
 
Fatih projesinin yayınladığı romu bir tablete yükleyemiyorum. driver vs. yüklü bikaç tableti yaptım ancak birini pc hiç görmüyor. sebebi ne olabilir?
 
e tab4 ü bilgisayar bir türlü görmüyor fabrika ayarlarına döndürdüm yine de olmadı varmı çözümünü bilen
 
hocam onu da denedim bugün olmadı sanki takılı değilmiş gibi olmuyor kısıtlamaları da ayrı bir dert internetten baktım uygumalardan ayarları durdurup yeniden ayarlara geçince geliştirici seçeneklerini görebiliyorum usb hata ayıklamada kapalı bir denemede açmayı başardım playstoreden geliştirici seçeneklerini indirip yine de olmadı.
bir çözüm bilen var mı ?
 
donanımsal bir problem olduğunu görmüştüm youtube da. usb soketi şarj edebiliyor ancak data okumuyor. bu yüzden herhangi bir driver yüklemek de çare olmuyor. (yandan şarjlı e-tab4 için)
 
e tab4 ü bilgisayar bir türlü görmüyor fabrika ayarlarına döndürdüm yine de olmadı varmı çözümünü bilen
windows 7'de tablet açıkken takılırsa görmüyor. tablet kapalı şekilde iken takarsanız görüyor. mebin yayınladığı romu yükleyebilirsiniz. program silinmiyor. her şey kalıyor yüklediğiniz şekli ile ama kitkat ta kaldığı için yeni programların bazıları yüklenmiyor.
http://www.mustafaakbal.com.tr/fatih-projesi-tablet-kisitlamayi-kaldirma-yeni-rom-yukleme.html
romu fatih projesi yayınladığı için korkmadan yükleyebilirsiniz. diğer romları yükleyince neler olur onu bilemiyorum.

http://www.mustafaakbal.com.tr/e-tab-4-tablet-google-play-406-sorunu.html
 
donanımsal bir problem olduğunu görmüştüm youtube da. usb soketi şarj edebiliyor ancak data okumuyor. bu yüzden herhangi bir driver yüklemek de çare olmuyor. (yandan şarjlı e-tab4 için)

birkaç sene önce programla usb bellekleri takıp verileri okuyabiliyordum. sonra güncelleme ile silinmiş bence yazılımsal gibi geliyor
 
hocam tab4 le tab5 farklı birbirinden tab4 de direk engelleme çıkıyor programları devredışı bırakıyor.
usb ile bağlayınca görmüyor. sanki bağlamamış gibi oluyor. bakalım hayırlısı bilgisayarda görebilse yeni rot atması kolay.

Merhaba öğretmenim

buradan seyredip bir deneyin:

 
Hocam bende çok uğraştım geçenlerde driver değiştirdim akşam eve gidince bilgisayarımda var oradan yükleyeyim istersen.
 
hazır konu hortlamışken :) rom attım sonrasında root atıp başka rom attım, twrp harici bişiye girmiyor şuan. usb girmiyor, otg buldum ama görmüyor. tecrübesi ya da bilgisi olan bi hocam var mıdır ? (etab 4 alttan şarjlı)
 
Geri
Üst