Etkili Öğrenciler İçin 15 Hedef Projesi

Kodla Büyü

yakuphan

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Mesajlar
4,580
Değerli arkadaşlar,
Öğretmen Akademisi Vakfının
https://www.ekampus.orav.org.tr/post/30-hedef
adresinden duyurduğu Etkili Öğretmen İçin 30 Hedef Projesini geçenlerde gördüm. Kendi adıma verilen görevler çok hoşuma gitti.
Kendim de öğrencilerime (Kız meslek lisesi öğrencileri) sizin için de böyle bir görev listesi oluştursam katılır mısınız diye sorduğumda, çoğunluk olumlu karşıladı. Bunun üzerine ekteki gibi bir görev listesi oluşturmaya başladım. Görevleri yapmak isteyen öğrencilerime de bunları dağıtıp, 10 Şubat 2020 Pazartesi, ikinci dönemin başladığı gün getirmelerini isteyeceğim. Projeye öğrencilerin katılımı gönüllü olacak, verilen görevleri yapıp, yapmadıklarına dair kendi beyanları yeterli sayılacak. Görevlerini tamamladıklarını söyleyen öğrencilere, Etkili Öğrenci Sertifikası ya da bir çikolatalı gofret verebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Etkili Öğrenciler için Hedefler.zip
    109.9 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Değerli arkadaşlar,
Öğretmen Akademisi Vakfının
https://www.ekampus.orav.org.tr/post/30-hedef
adresinden duyurduğu Etkili Öğretmen İçin 30 Hedef Projesini geçenlerde gördüm. Kendi adıma verilen görevler çok hoşuma gitti.
Kendim de öğrencilerime (Kız meslek lisesi öğrencileri) sizin için de böyle bir görev listesi oluştursam katılır mısınız diye sorduğumda, çoğunluk olumlu karşıladı. Bunun üzerine ekteki gibi bir görev listesi oluşturmaya başladım. Ancak 15 görev yazmak isterken 10 görevde tıkandım. Sizlerden ricam, örnekteki görevlere benzer şekilde görevler bulmama yardımcı olmanız. Listeyi tamamladığımda, listedeki görevleri açıklayan bir yazı ile birlikte burada paylaşacağım. Görevleri yapmak isteyen öğrencilerime de bunları dağıtıp, 3 Şubat 2020 Pazartesi, ikinci dönemin başladığı gün getirmelerini isteyeceğim. Projeye öğrencilerin katılımı gönüllü olacak, verilen görevleri yapıp, yapmadıklarına dair kendi beyanları yeterli sayılacak. Görevlerini tamamladıklarını söyleyen öğrencilere, Etkili Öğrenci Sertifikası ya da bir çikolatalı gofret verebilirsiniz.
Görev önerilerinizi merakla bekliyorum.

3 numaralı görev biraz sakıncalı veya olumsuz olabilir. (doğum tarihi, aile bilgileri, hobileri vb.) "kişisel verileri korumak yönünden doğum tarihinin paylaşılması hoş olmaz." Aile bilgileri" denince çocuklardan garip, paylaşmamaları gereken konuları paylaşması gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. özellikle ortaokulda :)
 
seni etkileyen bir sinema filmini 5 arkadaşına anlat.
önemli bir insanın hayat hikayesini sınıf önünde anlat.
bir blog sitesi hazırla( blogta 2 romanı anlat.)
 
Güzel fikirler geliyor. Amacım öğrencilerin kişisel ve duygusal gelişimlerine katkı sağlamak, arkadaşları ve öğretmenleri arasındaki ilişkiyi güçlendirmek. Bu yönde görev fikirlerinizi bekliyorum.
 
Değerli arkadaşlar, oluşturduğum hedef listesini ilk mesaja ekledim. Kullanmak isteyenler istedikleri değişiklikleri yapıp, kullanabilirler.
 
Geri
Üst