Bilgisayar Mühendisliği bitiren Böte Mezunu Öğretmen

Kodla Büyü

omerfd

Aktif Üye
Mesajlar
144
Arkadaşlar Böte Mezunu olarak çalışmaktayım. Bu yıl Bilgisayar Mühendisliğini bitirdim. Bakanlığa Talim Terbiyeli Kurulunun 9 sayılı kararına istinaden teknik öğretmenlikten yararlanmak istediğime ve atamalarda meslek lisesi açılması için talepte bulundum. Personel Genel Müdürlüğü talebime uygun görüş verdi. Aynı durumda olan arkadaş varsa iletişime geçebilir.
IMG_20191212_191827.jpg
 
Arkadaşlar Böte Mezunu olarak çalışmaktayım. Bu yıl Bilgisayar Mühendisliğini bitirdim. Bakanlığa Talim Terbiyeli Kurulunun 9 sayılı kararına istinaden teknik öğretmenlikten yararlanmak istediğime ve atamalarda meslek lisesi açılması için talepte bulundum. Personel Genel Müdürlüğü talebime uygun görüş verdi. Aynı durumda olan arkadaş varsa iletişime geçebilir.Ekli dosyayı görüntüle 64761
Hayırlı olsun hocam, adınıza çok sevindim, hersey gönlünüzce olsun...
 
Merhabalar hocam,
bu teknik ve meslek liselerine atama ile ilgili bir kaç bir şey soracaktım. Mümkün müdür?
 
Hocam ben de ayni durumdayim ama dilekçe falan vermedim. Tüm meslek liseleri bana tercih dönemi otomatik açıldı. Tercih etsem edebilirdim yani.
 
Hocam zaten girişimler olmasaydı açılmıyordu. Artık her durumda mezuniyet işlendiği zaman atamalarda bote mezuniyetine bakılmaksızın meslek liseleri açılıyor.

+ Şu anda meslek lisesine atamam yapıldı
 
ben geçtim mesleki liseye ömer hocam. Geçtikten sonra 2.yi işletip 10 puanımı aldım
 
Yalnız Btr arkadaşlara çok tavsiye etmem. Uzun yıllardır alışmıştım 10 saat derse girmeye, şimdi 32 saat ders, üstüne koordinatörlük, üstüne derse saatlerce hazırlık çok zor oluyor Btr den sonra
 
Geri
Üst