İl dışına açılmayan il özür grubuna açılırmı?

Kodla Büyü

ucamus

Süper Üye
Süper Üye
Mesajlar
1,502
İl dışına açılmayan il Ağustos özür grubuna açılır mı? Aynı ilin Haziran ayında yapılan il içi ihtiyaç listesindede tüm ilçeler dahil sadece 2 okul ihtiyaç belirmiş o okullara da birileri atanmış. Şimdi bu durumda özür grubuna bu ilden okul açılır mı? Eşimin il dışı sonucuna bir türlü sevinemedim de kafam allak bullak
 
Kesin konuşmak güç elbette ama bilinen bir gerçek var, özür grubuna genelde diğer tayin dönemlerinden farklı olarak daha iyi sayı/okul türü olan yerler açılıyor...
 
Sırf bu yüzden önümüzü göremiyoruz birde özür grubunun Ağustos ayında olması elimizi kolumuzu bağlıyor
 
Özür grubuna o ildeki norm ihtiyacı olan tüm okullar açılıyor. Açılmaması için o ilde o branştan hiç açık olmaması gerekir. Hakkınızda hayırlısı olsun.
 
Sırf bu yüzden önümüzü göremiyoruz birde özür grubunun Ağustos ayında olması elimizi kolumuzu bağlıyor
Hocam ufak bir yerden bahsetmiyorsanız korkucak birşey yok rahat olun. Özür atamalarında boş normların hepsi açıklanır hatta o ilde muhtemel boşalacak yani özür tayinine başvuranların okulunu bile yazabilirsiniz. Onun için huzur içinde bayramınızı ve tatilinizi geçirin, halkınızdan hayırlısını dua edin.
 
Başlık eski ama cevap vereyim. İl dışı isteğe bağlı atama ile 300-500 puanla GİDİLEMEYECEK okullar özür grubunda iki haneli puanlarla kapatıyor. Nerede adalet?
 
Geri
Üst