Access Point'i Sürekli Açıp Kapatma Bağlantı Sorunu

Kodla Büyü

firarist1905

Site Gezgini
Mesajlar
59
Arkadaşlar merhaba. Evin büyüklüğünden kaynaklı internet sinyallerini bütün daireye yayabilmek için Zyxel VMG 3312 V3 Access Point aldım. Modem de Huawei. Bağlantı ayarlarını yaptım. İlk bağlantıda sorun yok. Fakat bilgisayardan ya da telefondan wi-fi yi kapatınca tekrar bağlanmaya çalışınca bağlanılamıyor diyor. Access Point'e reset atınca anca düzeliyor. Çözüm konusunda yardım ederseniz sevinirim.
 
Acces Pointte DHCP kapattınız mı?
Bir Acces Point ip adresini modemden farklı belirlemeniz gerekiyor.
örneğin modem 92.168.1.1 ise Access Point 192.168.1.2 olsun.
 
Acces Pointte DHCP kapattınız mı?
Bir Acces Point ip adresini modemden farklı belirlemeniz gerekiyor.
örneğin modem 92.168.1.1 ise Access Point 192.168.1.2 olsun.
Hasari Hocam Merhaba, İp adresleri birbirinden farklı. DHCP ayarı access pointte yok modem de var. kapatmam mı gerekiyor?
 
Otomatik olarak kapalı hocam. Yok yine devam ediyor. Bir kere kapatayım telefondan ya da pcden wifiyi bir daha girmek için Access pointe reset atmam gerekiyor. Evrensel Tekrarlayıcı modunda çalıştırıyorum kablosuz şekilde modemle bağlantı kuruyorum. Sorun hala devam ediyor
 
Hocam wifi yayın kanalını değiştirir misiniz. Birde Access Point kablosuz mu alıyor interneti kablolu mu?
 
Hocam ne kananı değiştirecek ne de dhcp sunucusunu değiştirecek bir alan var lanet cihazda. Cihaz bilgisi statik olarak atanmış. Dhcp: devre dışı, kanal: 10 şeklinde. Gerçekten kırıp önlerine atasım var o hale geldim.
Sakin olun hocam sabah uzaktan bağlanıp birde ben ayarlarına bakayım.
 
Geri
Üst