2020000232 - Dijital Girişimciliğin Temelleri Kursu

Kodla Büyü

BAYBİLİSİM

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
533
Arkadaşlar bu kursun bugün başlaması gerekiyordu. Kurs onaylanmış görünüyor ama saat fln verilmemiş. Katılan arkadaş varmı?
 
Benide kabul etmişler EBA ya baktım ama bulamadım eğitimi acaba link yayınlayacaklar mı
 
Arkadaşlar ben de başvurdum kabul edildiğime dair mail de geldi ama zamanı, saatiyle ilgili bir bilgi yok. Mebbisde de bir açıklama yok. Bir şekilde öğrenen olursa burada paylaşır artık.
 
Arkadaşlar benimde onaylanmış. EBA da bağlantısını ve içeriğini bulamadım. Bir şeyi yanlış mı yapıyoruz. yanlış yere mi bakıyoruz anlamadım gitti. İşin garibi dün itibariyle başlamış olması gerekiyordu.
 
İnsan bi yönerge yazar. EBA sistemi zaten sıkıntılı. Doğru düzgün çalışmıyor. Bi de dün aradık aradık bulamadık dersleri nasıl dinleyeceğimizi. İnşallah bu işlere ciddiyet ile yaklaşılır bundan sonra.
Giriş yapabilen öğretmen arkadaşımız varsa ve bizi bilgilendirirse sevinirim.
 
Cok sacma ya 3 unde basliyir diyor ebaya giris yapiyoum hic birsey yok.
Sadece ilkokul lise olayi var
 
Son düzenleme:
Şu anda EBA'da kurs görünüyor.
 

Ekli dosyalar

  • 1.PNG
    1.PNG
    15.4 KB · Görüntüleme: 1,119
  • Beğen
Tepkiler: akf
Kurs başladı
 

Ekli dosyalar

  • Dijital Girişimciliğin Temelleri.JPG
    Dijital Girişimciliğin Temelleri.JPG
    89.8 KB · Görüntüleme: 1,217
Bu videolar izliyebelicegimiz başka bir platform varmı. Yada eba dan izleniyormu arkadaşlar.
 
Kursu alan arkadaslar, kurs hakkinda yorum yapabilir mi? Tam olarak kursun hedefleri nedir? İcerik nasil?
 
Kursu alan arkadaslar, kurs hakkinda yorum yapabilir mi? Tam olarak kursun hedefleri nedir? İcerik nasil?
İçerik fena değil aslında... Küçük bir işletmeden büyük e-ticaret platformlarına kadar çalışma mantığını anlatıyor.. Seviye olarak çok düşükten gittiği için ve Bizim genelde bildiğimiz veya tahmin ettiğimiz şeyler olduğu için sıkıyor. Sadece mantığını anlatıyor teknik bilgi vermiyor.Bilgisayar bilgisi zayıf ama merakı olanlar için ideal aslında.

Kısa Özet: Google da aradığın birşeyin heryerde reklam olarak karşına gelmesi, e-ticaret sitelerinde sepetine ekleyip almadığın şeylerin indirime girdiğinde sana bildirim gelmesi, küçük işletmelerin sosyal medyada reklam verirken belirli alanı seçmesi gibi....
 
Güzel ve detaylı bir eğitim gayette iyi hazırlanmış.Fakat çok uzun bir eğitim arkadaşlar bölümler mario nun bölümlerinden bile fazla izle izle bitmiyor.bakalım sınavı ne olcak
 
Başta anlatımları falan beğendim çok güzel diye düşündüm ama sonlara doğru sıkmaya başladı nedense. Sonlara d0ğru aynı konuları dolandıra dolandıra anlatmaya başladılar gibi geldi.
 
13.3 sosyal medyada başarıyı ölçmek videosu sürekli olarak hata veriyor.video geçilmiyor.ne yapmamı önerirsiniz
 
Başta sabırla izlerim sandım ama sıkıldım açıkçası. Videoları sona sürükleyip bitirdim ki o bile baya sürdü tamamını izleseydim mahvolurdum :) Geçer not aldım o da dursun bir kenarda sertifika olarak :)))
 
Sinav basit arkadaslar cogumuzun mantiken yapacagi seyler 16 soru var .nolum sonlarindaki sorulardanda var kolaylikla gecer not alirsiniz.Anlatilan seyler guzel ama uzun ve sıkıcı 26 bölum var herbirinin icindede bolumler epey ugrastirici.ozlemek istemeyenler icin videolari sondan 4 saniye 5 saniye surekleyin birakin is tamam dir.
 
Geri
Üst