Udemy Arduino Kursu

Kodla Büyü
Kurs için teşekkür ederim hocam. Puanlama kısmını göremedim. Udemy üzerinde ödemeler ne şekilde alınıyor acaba. Biizm bankalarımiza ödeme alabiliyor muyuz. Bu konuda bir bilginiz var mı.

Oncelikle destek veren butun arkadaslarima sonsuz tesekkur ederim.


Hocam oncelikle odeme almak icin 2 yontem var 1. Paypal(ulkemizde yok) 2. Payoneer yontemi bu yontem bir araci kurulus udemy paralari buraya yatiriyor. Burada 20$ olunca bizim belirttigimiz ibana para geciyor bu surec 2 ayi bulabiliyor. Tabi daha bana kismet olmadi bir odeme kismet olursa ayrintili sureci aktaririm yine
 
Hocam emeğinize sağlık, ses konusu biraz sıkıntılı ilk konularda sesiniz net ama daha sonraki derslerde boğuk ve az geliyor, bilginize.
Konular, kapsamlar, bölümler, uygulama kısımları çok hoşuma gitti, tebrik ederim.
 
Hocam yüzeysel olarak inceledim ve çok beğendim. Ayrıntılı olması da iyi olmuş bilen atlayabilir bildiği kısımları. Tebrik ederim. Müsait zamanda da detaylıca inceleyeceğim inşallah. Paylaşım için de ayrıca teşekkür ederim.
 
elinize sağlık teşekkür ederiz.
hocam siz nasıl öğrendiniz ardıino yu
 
elinize sağlık teşekkür ederiz.
hocam siz nasıl öğrendiniz ardıino yu
Tebrikler hocam. Ileride Udemy' deneyimlerinizi de paylaşırsanız çok iyi olur.

Teşekkürler hocalarım.

1 Arduino'yu başlarda hobi amaçlı olarak öğrenmeye başladım. Sonrasında projelerde ve derslerimde kullanarak daha fazla şey öğrenmeye devam ettim. Halen de öğrenmeye devam ediyorum. Öğrenmek isteyenlere de kendi öğrendiğim şekilde proje temelli olarak öğrenebilecekleri bir kursu hazırlama ihtiyacı duydum.
2 Aynen hocam yeniyim Udemy platformunda ilerledikçe anlatırım sizlere ve yeni başlayacak olanlara.
 
Geri
Üst