Teknofest 2020 ertelenir mi

Kodla Büyü

cerren

Üye
Mesajlar
29
Aranızda teknofest finalist takımı varmı, bizim okul oldu ama bu pandemi döneminde antepe gitme konusunda cok kararsızım. Yol çok uzun öğrencilermi riske atmak istemiyorum. Finallere katılmakta kararsızım. Teknofest iptal olur mu ertelenir mi hiç böyle bir duyum aldınız mı.
 
Bence iptal olmaz sadece yarışmalar zuri önünde yapılır. Ziyaretçi kabul edilmez diye düşünüyorum. Hangi alanda katıldınız
 
Bizde akıllı ulaşım dalında katılacağız. Büyük ihtimal yapılacak gibi duruyor. Alana girecek kişi sayısı kısıtlandı malumunuz. Direkt sağlık bakanlığı kontrolünde çalışmalar yapılıyormuş. Ziyaretçi de büyük ihtimal olmayacak dendi. Ben de kararsızdım ama organizasyona sahip çıkmak adına katılım sağlayacağız. Sokaklardan daha güvenli olacağına kesin.
 
Teknofeste katılacak bazı arkadaşların ertelenme taleplerine verilen cevaplar. Şu an için yapacaklar. Zaten daha önce Gaziantep hava limanında yapılacaktı ancak yeri değiştirilerek Orta Doğu fuar merkezine alındı. Projedeki öğrencilere kısıtlama geldi.
upload_2020-8-20_17-48-43.png
upload_2020-8-20_17-48-19.png
 

Ekli dosyalar

  • upload_2020-8-20_17-46-51.png
    upload_2020-8-20_17-46-51.png
    61.9 KB · Görüntüleme: 9
Ulaşım ve kalacak yer konusunda arandınız mı?
aradılar ama ben telefona bakamadım,sonra öğrencilerimi aramışlar.biz dönüş yaparız danışmanınıza demişler ama hala arayan soran yok.iki defa mail attım size dönüş yapılacak dendi bakalım bekliyoruz bu arada bölgemizde başka okulun uçak biletleri gelmiş.
 
Valla hocam biz kendi imkanlarımızla gideceğiz. Ama uçak biletlerini hangi tarihlere alacağımızı bilemiyoruz. 24 ile 27 arasaı ama biz uçak biletini 23 ne mi alalım bilemedim.
ACABA; O ARKADAŞLARA SORABİLİRMİSİNİZ UÇAK BİLETLERİ TARİHLERİ NE ZAMAN
 
İzin ile ilgili işlemleri nasıl hallediyoruz? 2 öğrenci ve 1 danışman olarak gidiyoruz. İdaremiz bu konuda bilgili değil malesef. Teknofeste izin verilebileceğine dair resmi yazı var mı?
 
T3 vakfının organize ettiği yarışmalar da ulaşım ve konaklamayı onlar halleder merak etmeyin boşuna bilet almayın.
 
Okulunuza bir dilekce yazın onlar il veya ilçe MEM olur alsın
Merhaba hocam, ilgi gösterdiğiniz bir yazı var mı?
Ayrıca poster olayını nasıl yaptınız? Gelen mailde A0 (841 x 1189 mm; 33.13 x 46.85 inç, YATAY) boyutunda poster hazırlanmalıdır.
ifadesi var. Genişlik X yükseklik olarak belirtmişler. sonunada yatay demişler. dikey bir poster aslında anladığım doğru mu?
 
Geri
Üst