ibe not fisi

Kodla Büyü

tuncay_tuncez

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
1,243
malum not yok meslek lisesi ogrencileri(eger yazili/uygulamali degerlendirme yapilmadiysa performans da yok) icin,ya son siniflar bazi idareler isletmelerden not fisi istiyor,isletmeye gitmeyen ucretsiz izinli stajerler gitmedikleri halde isletme tarafindan degerlendirilecek bu durumda...yasal zemin var mi bunun icin?
 
staj yerine giden son sinif degerlendirmesi sizde nasil?nasil bir yol izleniyor tum stajerler icin?
 
Son düzenleme:
Bakanlık sitesinden SSS kısmında ve resmî yazısında herhangi bir sebeple işletmeye gidemeyen öğrencilere ime dersi uzaktan verilecek dedi.
 
Bizde de gitmemek için dilekçe veren öğrenciye "1 öğrenci için o kadar ders mi verelim yani" diyip İDARE ediyorlar. Acaba o öğrenci için e-okula ne girecekler.
İbe notuyla ilgili bir yazı görmedim ama idare şöyle düşünmüş olabilir. Meb son dakkada not girin derse elimizde not olsun hazırlıksız yakalanmayalım diye not istemiş sizden. Ki aynı şeyi bizim idare de yaptı.
 
Uzaktan IBE yapıldı bizde. Defterleri doldurttuk, derse giren öğretmenler olarak biz not vereceğiz.
 
işletmeye sürekli giden öğrencilerin notlarını aldık. işletmeye yaklaşık 1 ay gidip daha sonra velisi izin vermeyen öğrenciler uaktan eğitime aldık anacak onlarında işletmelerden notlarını aldık(1 ay gitse bile). hiç gitmeyen ama uzaktan eğitime katılan(aslıdan hiç derse katılmayana) öğrencilerin notları henüz yok. muhtemelen o öğrenciler için 2.dönem sınav yapacağız.
 
Bizde de gitmemek için dilekçe veren öğrenciye "1 öğrenci için o kadar ders mi verelim yani" diyip İDARE ediyorlar.
Biz 10/11. sınıflara ders tanımlarken işletmeye gitmeyen öğrencileri de o derse ekleyerek hallettik bu işi. Sonuçta gelişim tablosunda ki konular 10 ve 11. sınıf derslerinin içeriği.
 
Geri
Üst