Remzi Hoca ile YDS hazırlığı (!)

Kodla Büyü

bote2011

Aktif Üye
Mesajlar
164
Arkadaşlar YDS hazırlığı için araştırma yaparken, internette karşıma Remzi Hoca ile YDS hazırlığı diye bir site çıktı. Arastirdim, inceledim oldukça iyi izlenim bıraktı bende fakat online sistemlerde her zaman bir şüpheniz oluyor haliyle. Ne de olsa zaman,emek ve para harciyorsunuz. İcinizde bu siteye üye olan,kurslarindan yararlanan, hakkinda iyi veya kotu dusunceler sahip olanlariniz varsa, bu dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
 
Hocam dersleri izler ve hocanın verdiği ödevleri zamanında ve hakkı ile yaparsanız gerçekten 10 numara diyebilirim. YDS'nin geldiğini sene offline derslerini almıştım.
 
Okudugum çoğu yorumlar sizinle hemfikir. Cok teşekkür ederim hocam, insallah değerlendireyim ben bu kursu
 
Remzi hoca çoğu yüzyüze kurstan daha kaliteli ve yds konusunda gerçekten başarılı. İlk etapta sesinden irkilsem de süreç içinde 86 ya çıkmama epey faydası dokundu. Unutmayın ki tek olay verilen ödevleri layıkıyla yapmaktan geçiyor.
 
Remzi Hoca biraz halk ağzı(aslında kahve ağzı) tarzında işliyordu konuları, Seyfi Hoca ise biraz daha akademik tarzda işliyor. Fakat tarz ne olursa olsun, dersi hangisinden alırsanız alın, ödevleri takip etmedikten sonra başarılı olmanız çok zor, üstüne düşerseniz de başarısız olmanız imkansız. Bunların yanında ben bir de EEC'yi(Suat Gürcan, Rıdvan Gürbüz) incelemenizi tavsiye ederim.
 
Bende internette gördüm merak ediyordum. Bu ödevler nasıl oluyor arkadaşlar bilgi verir misiniz detaylı olarak. Gün sınırı varmı okulla beraber zor olur mu falan işte
 
Merhaba hocalarım şu an için Remzi Hoca ile YÖKDİL sınavına hazırlanıyorum.şu an için çok memnunum sınav 5 Kasımda bakalım netice ne olacak.Şu an katıldığım kurs programı Nisan2017-Ağustos2017 arsında verilmiş ben kayıttan izliyorum.sınava az bi zaman kaldı videoların hepsini izlemem mümkün değil bakalım netice ne olacak ama ilerlediğimi hissediyorum.
Ödevlere gelince evet öncelikle kelime çalışmak çok elzem buna da çok vaktim olmasada ödevleri yaparak da yeni kelimeler öğrenebiliyorum.Remzi Hoca her dersin sonunda ödev veriyor(kaynaklar kargo ile gönderiliyor size).Bir sonraki derste bu ödevler üzerinden ders işleniyor.
Ben hiç neden canlı derslere katılamadım demedim kayıttan dersler de çok işimi gördü epey fiyat farkediyor arada tavsiye edeiyorum kesinlikle..
Yine merak edilen varsa sorabilirsiniz.
 
bende bu ara acaba yds ye hazırlansam mı düşüncelerine kapılmıştım online eğitim fiyatlarına baktım çok artmış gerçekten
 
Ben Remzi hocanın yüz yüze dersine de gitmiştim, kayıt derslerini de izledim. Gerçekten hoca çok başarılı, ödevleri eksiksiz yaparsanız memnun kalırsınız.
 
Geri
Üst