TUBİTAK'a Yönelik Egzersiz Açılabilir mi ?

Kodla Büyü
mart nısan mayıs 3 ay ıcın ugrastıgınıza degmez gıbı gelıyor ben hıcbırsey yapmıyorum para yatmadıgı ıcınde rahatım soran olursa pandemı ve malı nedenlerden dolayı yapılamadı seklınde savunma yazarım. pandemi döneminde risk almamak lazım dıye dusunuyorum
 
okulda tubitak yürütücüsüyüm. Aynı zamanda BTRyim, egzersiz açabiliyor muyum? Teşekkürler.
uzaktan eğitimle açalım dedik kabul etmediler. Para da yatmadı. 2019-2020 sergileri bu sene de ertelenemeyeceğinden iptal edilir. BTR olmanız yürütücü olmanıza engel değil. yüzyüze eğitime geçilseydi açabilirdiniz.
 
Tübitak 4006 projesi için okul idaresi ile egzersiz açmayı planladık. Fakat öğrenci listesi olarak en az kaç kişilik bir liste hazırlamalıyız? 6 öğrenci ile egzersiz açabilir miyiz?
 
siteyi inceledim, güzel eğitimler varmış hocam. Sertifikalar her yerde, her durumda geçerli midir hocam?
Hocam üniversite eğitim açıklamasında MEB'de geçerlidir yazmış zaten. Geçersiz olması için bir neden yok eğitimi veren devlet üniversitesi hocam.
Üniversitenin açıklaması:
Kazanımlar

Eğitim sonunda elde edeceğiniz uygulayıcı belge ile, anaokulları, halk eğitim merkezleri, özel kurumlar, atölyeler, ismek, ilkokullar vb. kurumlarda bu alanda sınıf açabilir veya okullarda ek ders alabilirsiniz. Eğitmen eğitimleri, uygulayıcı olma imkanı tanımaktadır. Üniversitemiz tarafından verilen belgeler MEB kurumlarında geçerlidir. Kamu ve özel sektörde sertifikaları kullanabilirsiniz.
 
Geri
Üst