Aidata tablette sıfırlama sorunu

Kodla Büyü

elşe

Site Gezgini
Mesajlar
40
Arkadaslar öğrecimiz,dağıtan aidata tablere giriş şifresi eklemiş ama şifresini unutmus, bu yuzden sıfırlamak istedim ama sıfırlamaya başladıkdan sonra mail hesabı istiyor, öğrencinin söylediği mail hesabını girdiğim halde daha önce sekronize ettiğiniz mail hesabını girmelisiniz diye uyarı veriyor...çözümü nedir bilgisi olan var mı?
 
Arkadaşlar bu sorunu biz de yaşıyoruz yok mu çözümü? Sıfırlama yaparken pin soruyor gmail adreside yok
 

Ekli dosyalar

  • 1BB6D866-6BC2-4010-B968-AE2F57EFD2F9.jpeg
    1BB6D866-6BC2-4010-B968-AE2F57EFD2F9.jpeg
    58.2 KB · Görüntüleme: 95
1-Ses açma ve kapama tuşlarına basılı tutarken hemen yanında bulunan reset yerine iğne ile basılı tutun.
2-Bunlar basılıyken güç tuşuna basılı tutun.
3-Yazı gelince ses tuşlarını bırakın
4-Ekrana Çince bir liste geliyor.
5-Google lens programıyla tercüme edin ve en alttaki seçenekle tableti sıfırlayın.

Sivas BT Rehber Öğretmen Sırrı hocamın anlatımı. Kendisine çok teşekkür ederiz. Umarım işinize yarar.
 
hocam anlatığınız işlemi yaparken bır sonrakı adımda öğrencinin senkronize ettiği mail hesabını istıyor, öğrencinin mail hesabını yazıyorum ama gecersiz diyor. dolayısıyla işlemi bitiremiyorum
 
@unalyilmazz hocamın yazdığını ben de ekran kilidini unutan öğrencimde yaptım işe yaradı. Pin falan da istemedi. Yalnız ben o çince kurtarma menüsüne girerken reset düğmesini görmediğim için ona basmadan girdim bir şekilde. ses kısma-açma ve power düğmesiyle geldim o ekrana, çince menu görünce çıkmak için en alttaki seçeneği tıkladım tesadüfen sıfırlandı tablat :)

Ekleme: Bu arada sizin aidata tabletlerde de mikrofon sorunu var mı? öğrencinin sesi çok az geliyor. neredeyse tamamında var bu sorun. Teknik servisi aradığımda kabul ediyorlar sorunu ama çözüm için güncelleme beklediklerini söylediler.
 
Geri
Üst