Kodlama Haftası - CODE WEEK

Kodla Büyü

belmaa

Üye
Mesajlar
10
Merhabalar. CODE WEEK için Fen lisesi 9. ve 10. sınıflarla etkinlik düzenlemek istiyorum. Etkinlik olarak Photoshop ve ya fireworks kullanarak afiş tasarlasak olur mu? flash la animasyon veya web sitesi olur mu?
Etkinlik olarak öneriniz varsa memnun olurum. (Robotik malzememiz yok maalesef)
 
Son düzenleme:
"Kod Haftası (Codeweek) programlama ve diğer teknolojik aktiviteler yoluyla yaratıcılığı, problem çözmeyi ve iş birliğini teşvik eden bir taban hareketi olduğu ilgi yazı ile bildirilmektedir.
Söz konusu kodlama eğitiminin yaygınlaştırılması ve farkındalığın arttırılması için 09-24 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Kod Haftasına yüz yüze veya uzaktan düzenlenebilecek etkinlikler ile etkin katılım sağlamak, kodlama eğitimi hakkında bilgi ve becerilerinin gelişimini desteklemek isteyen..."

Code.org, Scratch, Kodu Game Lab (basit gelebilir), www.crunchzilla.com/code-monster, Tinkercad'de Arduino tasarım kodlama... gibi siteler kullanılabilir.
 
codeweek.eu sitesine kaydolup etkinlik oluşturalım. Ortak etkinlik yapsak iyi olur, Mükemmeliyet Sertifika'si alırız.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendim bir etkinlik oluşturdum. Bana da yeni bir kod verdi. onu silip bunu mu yazmak lazım.
 
Hocam,
BİLGİSAYARSIZ KODLARIZ KODLAMA ETKİNLİĞİ için kodu yazdım benzer olduğundan, birini de kendim yazdım ona kod yazmadım sistem otomatik verdi.
 
okul adını yazdım.listede çıkıyor ama kaydettikden sonra haritada göremiyorum. okulda bir başka arkadaş da etkinlik yapıyor haritada onun ki görünüyor
 
hocam adresin başına ilçe ile birlikte okul ismi ekeleyin püf noktası :)
 
Hocam ben de şunu merak ediyorum. Şimdi ilk etkinliğimizi yaptık ve raporlar bölümünden sertifikayı indirdik ancak mükemmellik sertifikası değil anladığım kadarıyla. İkisi Farklı şeyler mi. Mükemmellik sertifikası için çoğu okulun katıldığı etkinliklerden birinde yer almam yetiyor mu
 
Bu yıl code week etkinliği planlayan var mı ? Ben bu etkinliğe hic katılmadım. Bilgisi olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim . Mükemmel sertifikası dediği nedir? Ve nasıl alınıyor ?
 
Geri
Üst